Zwangerschapsverlof

zwangerHet nieuws is al een tijdje geleden gedeeld op mijn Instagram en Facebookpagina, maar aangezien ik steeds meer aanvragen krijg voor de maanden augustus/september/oktober vind ik het tijd om te laten weten tot wanneer ik precies beschikbaar ben.

Voor degene die het nieuws misschien gemist hebben, jullie kunnen het nu wel raden, ik ben zwanger! 10 september ben ik uitgerekend en dat betekend dat mijn verlof langzaam nadert. (more…)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Pakketje voor mijn bruidsparen

Het vastleggen van een bruiloft is echt een feestje en daarom lever ik de foto’s graag op een leuke manier af, want naast een USB stick vol met mooie foto’s van jullie dag en een paar mooie afdrukjes ontvang je bij 5 uur fotografie of meer ook een leuk harmonicaboekje met 6 tot 8 foto’s van allerlei verschillende momentjes. Ik word altijd blij van een volledige reportage waarbij niets mist! Dit mag natuurlijk ook een feestje zijn om achteraf te ontvangen, want laten we eerlijk zijn, nadat je er maanden naar hebt toegeleefd zijn de foto’s het laatste wat je krijgt en waarmee je altijd je dag kunt terug beleven.

Ik vond het leuk om eens te laten zien hoe zo’n pakketje er nu eigenlijk uit ziet, want daar kun je je dan vast op verheugen na jullie bruiloft!

bruidsfotografie pakketje(more…)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Bruidsreportage Suzanne & Ralf // Enkhuizen

26 april 2018 was het zo ver, de eerste bruiloft die gepland stond voor 2018, de  trouwerij van Suzanne en Ralf was er 1 om nog lang van na te genieten! Deze bruiloft vond plaats in het Zuiderzeemuseum van Enkhuizen. Enkhuizen zelf is al een fotogeniek stadje om te zien en het museum maakte het helemaal af! Leuk om er weer eens rond te lopen, want toen ik nog een klein meisje was ben ik hier meerdere keren geweest.

Op een mooie zonnige dag zijn ik en mijn second shooter afgereisd naar Almere om te beginnen met de aankleding van de bruid en hun dochtertje; het bruidsmeisje. Een prachtige jurk voor beiden en met gipskruid in hun haren waren zij er helemaal klaar voor en mocht de bruidegom zijn bruid en bruidsmeisje komen bewonderen. Na de lunch was het tijd voor foto’s. Het stel had een aantal leuke locaties hiervoor bedacht, zoals de haven waar hun zeilboot op dat moment lag, de stadspoort van Enkhuizen en natuurlijk de straatjes van het Zuiderzeemuseum. De ceremonie vond plaats in een heel schattig wit kerkje dat in het museum staat en ook de taart aansnijden en het diner vond plaats bij dit leuke museum. Het was weer een hele gave en unieke bruiloft om bij te mogen zijn, een prachtige liefdevolle dag om op terug te kijken!

trouwfotograaf Noord-Holland(more…)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

6 tips om je voor te bereiden op een fotoshoot

Heb jij een fotoshoot bij mij geboekt en ben je benieuwd wat je kunt doen om jezelf optimaal voor te bereiden? Lees dan snel verder! Ik krijg de vraag regelmatig, daarom heb ik besloten er een kleine blog over te schrijven. Deze 6 tips zijn geschikt voor alle shoots die je bij mij kunt boeken.

1. Een gave locatie

Denk na over een locatie die aan jouw ideaal beeld voldoet. Zie jij het helemaal voor je in een naaldbos of een gebied met hoog gras, bloemen, of de nostalgische straatjes in een stad? Denk er zeker over na zodat wij samen  tot het perfecte resultaat kunnen komen die jij voor ogen hebt! Natuurlijk draait het bij een fotoshoot om jou/je kind/je dier, maar een locatie kan heel veel doen voor de perfecte foto. Mocht je echt niets weten? Ik heb natuurlijk graag mee om op zoek te gaan naar de perfecte locatie!

fotoshoot
(more…)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Waarom fotografeer ik zo graag bruiloften?

649A0391-bewerkt

Tijdens een kennismakingsgesprek krijg ik vaak de vraag waarom ik nu zo graag bruiloften fotografeer en wat mijn drijfveer is. Daarom leek het mij leuk om dit eens op papier voor jullie te zetten, zo leren jullie mij ook weer een beetje beter kennen. 

Bruiloften zijn magisch, elke bruiloft heeft zo wel zijn aparte dingen, de styling, de indeling van de dag en de plek voor bijvoorbeeld de ceremonie of de fotoshoot die een bruidspaar zorgvuldig heeft uitgekozen. Ieder stel heeft vaak zijn eigen ding. Zo heb ik eens een bruidspaar vastgelegd op Vlieland, hun favoriete eiland waar ze vaak samen heen gaan en afgelopen week heb ik een bruidspaar vastgelegd die een zeilboot hebben en dit op allerlei manieren hebben laten terugkomen in de bruiloft. Superleuk! 

(more…)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Hi there!

Ben jij nieuwsgierig naar wie er achter Robin Polderman Fotografie zit, totaalbeeld van verschillende shoots en hoe ik denk?

Hier deel ik fotoshoots en bruiloften, tips en tricks af en toe wat persoonlijker verhalen zoals bijvoorbeeld trips die ik maak en wat er in mij omgaat fotografie-wise. Reacties vind ik leuk en vragen stellen mag altijd!  :)

Menu