Een impressie van een vrolijke hondenwandeling

Een impressie van een vrolijke hondenwandeling 

Tijd voor een nieuwe blogpost! Even geleden ben ik mee geweest met een hondenwandeling. Dit was een nestmeeting van Australian Shepherds en ook mama was mee!

Omdat ik het zo’n prachtig ras vond ik het superleuk om mee te gaan. Er zijn 2 groepsfoto’s gemaakt en verder vooral losse foto’s tijdens de wandeling. Een hoop spelen, rennen en leuke portret foto’s, spontaan en niet geposeerd. Dat zijn de leukste en ik deel daar graag een mooie selectie van!

649A5791
Continue reading

Review A4 fotoalbum van Fotofabriek

Review fotoalbum van Fotofabriek 

Even geleden werd ik benaderd door Fotofabriek.nl of ik voor hun een fotoboek wilde testen. Uiteraard heb ik hier op ja gezegd, hartstikke leuk om te doen! Toevallig heb ik net daarvoor te horen gekregen dat ik waarschijnlijk nooit meer op mijn paard zou kunnen rijden, het leek mij daarom leuk om een fotoboek te maken met al haar uitbarstingen die ik heb weten vast te leggen. Een erg lastige keuze om uit te kiezen, maar uiteindelijk heb ik er een mooie samenstelling van kunnen maken.

Een fotoboek is iets tastbaars aan mooi vastgelegde herinneringen, altijd net iets meer bijzonder dan een mapje met foto’s op je computer. Daarom is het belangrijk als je een fotoboek door een bedrijf laat maken deze er ook echt uit komt zoals je wilt en Fotofabriek is daar aardig in geslaagd!

649A3938
Continue reading

Een herfstshoot met Jada Rose

Een herfstshoot met Jada Rose 

Omdat het zo leuk is om af en toe eens te delen wat nou het resultaat van een fotoshoot is vond ik dit een mooie om op mijn blog te plaatsen. Zo kun je zien dat ik naast de standaard foto’s ook aandacht besteed aan de details van een shoot.

Bij de shoot Jada Rose heb ik samen gewerkt met mijn partner in crime Shauni Hartand van Shauni Hartland Photography and Design. We wilden een echt herfstsfeertje creëren dus hebben wij aan de moeder van Jada gevraagd of zij hier ook wat voor wilde uitzoeken. Ze had meerdere haarbandjes, mutsjes, vestjes en knuffelbeertjes mee. Zelf hadden wij een kleedje meegenomen en een stel pompoenen.

649a1202

Continue reading

In de wildernis

In de wildernis 

Omdat het mij leuk lijkt om af en toe eens het resultaat van een gehele rapportage te delen trap ik af met een reportage die ik van mijn eigen paard heb gemaakt.
In 1 van de weilanden stond hoog gras waardoor het op sommige plekken net leek alsof ze lekker los in de wildernis stond, natuurlijk een uitgelezen kans om een aantal leuke foto’s te maken! Dus zo gezegd zo gedaan heb ik mijn camera gepakt en haar in dat weiland gezet samen met ouessant schaap Benni en dit was het resultaat!

649a8386-2
Continue reading

Review foto op Alu-Dibond

Review foto op Alu-Dibond 

Na het testen van een fotoboek kreeg ik nu ook de kans om wanddecoratie van Saal Digital te testen! Ontzettend leuk natuurlijk en enthousiast heb ik een foto besteld die ik thuis zou kunnen ophangen van een shoot die ik laatst met mijn eigen paard heb gedaan.

Ik heb gekozen voor een 40x60cm op Alu-Dibond. Ik had nog nooit eerder een wanddecoratie op Alu-Dibond gekozen dus ik was erg benieuwd naar het resultaat. De foto kwam na 5 werkdagen al binnen. Hij was erg goed verpakt, een stuk karton, met daarop de foto en een zachte ondergrond zodat de foto niet beschadigd, daarnaast was dit goed verpakt in plastic en zat het in een mooie stevige doos. Ik heb gekozen voor de standaard ophanging en deze is er los tussen bij gegooid, maar zat er goed bij. Er zit een stickertje op de ophanging waarmee duidelijk wordt hoe je dit aan de foto bevestigd en aan de muur kunt hangen.

Verder viel de kwaliteit net als bij het fotoboek erg in de smaak. Ondanks dat ik niet eerder een foto op Alu-Dibond heb besteld ben ik erg enthousiast. De scherpte is prima en de kleuren komen precies overeen met hoe hij op de computer te zien was. Ik ben dus erg tevreden over de snelle levertijd en over de kwaliteit van dit product! Ik zou dan ook zeker vaker wanddecoratie bij Saal Digital bestellen en vond de levertijd vanuit Duitsland ook erg meevallen. Een aanrader en nu nog de juiste plek vinden om hem op te hangen!

649A8821
Continue reading