Mijn doelen voor 2018

Mijn doelen voor 2018 

649A7216

Het nieuwe jaar is net begonnen en het leek mij daarom een goed idee om mijn doelen voor dit jaar op te schrijven en hier naar toe te werken! Zo zijn er bijvoorbeeld bepaalde soorten fotografie waar ik meer in wil investeren en welke ik hoop veel meer te doen in 2018 en de komende jaren. Ook zijn er kanten die ik niet graag of niet op wil. Voor mijzelf handig om op een rijtje te zetten, maar ook leuk om dit aan jullie aan te kondigen en natuurlijk om een overzicht van afgelopen jaar te delen! Want wat heb ik ontzettend veel leuke shoots mogen doen en wat is het fijn als je alleen maar positieve geluiden krijgt!

Bruidsfotografie
Bruidsfotografie vind ik echt ontzettend leuk om te doen, in 2016 ben ik hiermee begonnen en in 2017 heb ik er al een leuk aantal mogen vastleggen! Het leuke aan een bruiloft vind ik de sfeer, de aankleding, alle blije en gelukkige mensen en natuurlijk het vastleggen van pure liefde. Daarnaast vind ik het superleuk om de details vast te leggen en om ook die onverwachte shots te nemen van bijvoorbeeld de gasten. Helemaal mijn ding en zo leuk als je zo op een hele dag kan terugkijken en elk momentje kan terughalen. Ook voor dit jaar staan er alweer een aantal gepland, maar nog zeker niet alle datums zijn bezet, dus mocht jij ook een leuke trouwfotografe zoeken neem dan snel contact op voordat je datum wel bezet is!
(more…)

De bruiloft van Elwin & Kimberley

De bruiloft van Elwin & Kimberley 

Op de valreep wil ik nog even 1 van de mooie bruiloften van afgelopen jaar delen die ik heb mogen vastleggen samen met mijn assistente.

We beginnen met een geweldig leuk stel uit Den Haag. Na een kort kennismakingsgesprek waren ze er eigenlijk meteen over uit en mocht ik hun bruiloft vastleggen, hoe leuk!
Op 7 juli zijn ik en mijn assistent fotografe afgereisd naar Den Haag om daar hun dag vast te mogen leggen. Het koppel is getrouwd in een prachtig gebouw in het bos dat vlakbij hun huis lag. Daar zouden wij dan ook een aantal foto’s in het bos schieten, maar op de dag zelf had het die nacht vreselijk geregend waardoor wij ervoor hebben gekozen om foto’s te maken in Kijkduin.

Wij werden helemaal bij de familie betrokken en hebben ontzettend naar onze zin gehad deze dag, de loveshoot in Kijkduin is prachtig geworden en wat had de bruid een prachtig boeket en een geweldige jurk!

Nu heb ik wel genoeg gekletst, hierbij een aantal foto’s van deze prachtige dag!

649A3463(more…)

Een impressie van een vrolijke hondenwandeling

Een impressie van een vrolijke hondenwandeling 

Tijd voor een nieuwe blogpost! Even geleden ben ik mee geweest met een hondenwandeling. Dit was een nestmeeting van Australian Shepherds en ook mama was mee!

Omdat ik het zo’n prachtig ras vond ik het superleuk om mee te gaan. Er zijn 2 groepsfoto’s gemaakt en verder vooral losse foto’s tijdens de wandeling. Een hoop spelen, rennen en leuke portret foto’s, spontaan en niet geposeerd. Dat zijn de leukste en ik deel daar graag een mooie selectie van!

649A5791
(more…)

Review A4 fotoalbum van Fotofabriek

Review fotoalbum van Fotofabriek 

Even geleden werd ik benaderd door Fotofabriek.nl of ik voor hun een fotoboek wilde testen. Uiteraard heb ik hier op ja gezegd, hartstikke leuk om te doen! Toevallig heb ik net daarvoor te horen gekregen dat ik waarschijnlijk nooit meer op mijn paard zou kunnen rijden, het leek mij daarom leuk om een fotoboek te maken met al haar uitbarstingen die ik heb weten vast te leggen. Een erg lastige keuze om uit te kiezen, maar uiteindelijk heb ik er een mooie samenstelling van kunnen maken.

Een fotoboek is iets tastbaars aan mooi vastgelegde herinneringen, altijd net iets meer bijzonder dan een mapje met foto’s op je computer. Daarom is het belangrijk als je een fotoboek door een bedrijf laat maken deze er ook echt uit komt zoals je wilt en Fotofabriek is daar aardig in geslaagd!

649A3938
(more…)

Een herfstshoot met Jada Rose

Een herfstshoot met Jada Rose 

Omdat het zo leuk is om af en toe eens te delen wat nou het resultaat van een fotoshoot is vond ik dit een mooie om op mijn blog te plaatsen. Zo kun je zien dat ik naast de standaard foto’s ook aandacht besteed aan de details van een shoot.

Bij de shoot Jada Rose heb ik samen gewerkt met mijn partner in crime Shauni Hartand van Shauni Hartland Photography and Design. We wilden een echt herfstsfeertje creëren dus hebben wij aan de moeder van Jada gevraagd of zij hier ook wat voor wilde uitzoeken. Ze had meerdere haarbandjes, mutsjes, vestjes en knuffelbeertjes mee. Zelf hadden wij een kleedje meegenomen en een stel pompoenen.

649a1202

(more…)

+ explore