Ben je geïnteresseerd in een shoot met jouw baby, gezin, paard of hond? Hartstikke leuk! Ik geef je graag alvast meer informatie over mijn shoots zodat je precies weet wat je te wachten staat. Datgene wat natuurlijk het hoogst in het vaandel staat zijn een variatie aan kwalitatief goede en tijdloze foto's die jij/jullie natuurlijk voor altijd kunnen koesteren.

Spreekt mijn manier van werken je aan en word je blij van mijn foto’s? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via: robin@polderman-photography.com voor meer informatie of het boeken van een shoot.

Wil je meer weten over de tarieven? Deze kun je vinden onder het kopje tarieven en bied meer informatie over wat je hiervoor krijgt.

Spontaan

Ik probeer jouw gezin, dier of baby zo vast te leggen zonder dat ik ontzettend aanwezig ben. Dat betekend dat jullie op de foto gaan zoals jullie zijn. Ik ben fan van spontane portretten en hou niet van te geposeerd. Uiteraard zullen er altijd wel wat geposeerde foto's tussen zitten, maar dit probeer ik zoveel mogelijk te voorkomen.

Licht

Ik maak eigenlijk altijd gebruik van natuurlijk licht! Dit geeft de foto's een mooie zachte en natuurlijke uitstraling. Een zacht zonnetje is daarbij geweldig, maar een bewolkte dag is ook zeker niet verkeerd. Op een donkere of regenachtige kan een shoot daarom altijd kosteloos verzet worden. 

Herinnering

Wat ik met mijn foto's wil bereiken is dat jij een herinnering voor altijd hebt. Of dat nu van je huisdier is, je paard of van je gezin of de tijd dat je kindje nog heel klein was. Ik doe mijn best om deze herinnering helemaal naar wens vast te leggen. Heb jij zelf ideeën? Draag ze zeker aan, ik zal er altijd rekening mee houden!

+ explore