Lichte lifestylefotografie gewoon lekker thuis

Een nieuw leven, een klein wezentje waar je zo intens veel van houdt en waarvan je soms zou willen dat ze voor eeuwig klein blijven.

Baby's zijn maar zo ontzettend kort klein dat dit echt het moment is om je kindje en eventueel je gezin vast te leggen. Gewoon lekker thuis zonder al teveel poespas. Zodat je beelden krijgt die nooit vervelen en waar je met trots naar die leuke babytijd terug kunt kijken.

fotograaf noord Holland
newborn lifestyle noord Holland

Waarom

Lifestyle fotografie betekend prachtige plaatjes gewoon bij jullie thuis. Knuffelmomentjes met jullie baby en gewoon tijd om te voeden of een luier te verschonen. Deze mooie momenten leg ik ongedwongen vast, geen vreemde houdingen, mandjes of andere poespas en niet al te veel gefriemel aan jullie baby, maar lekker de tijd voor elkaar. Plan op die dag niet teveel bezoek en geniet lekker van het moment.

Hoe

Om prachtig mooie beelden van jullie kleintje te kunnen maken spreken wij af bij jullie thuis. Hier maken we de mooiste foto's op het grote bed. Zowel van de baby alleen als van jullie als gezin, alleen met mama of papa en eventuele broertjes of zusjes. Ook de schattigste details van jullie speciaal ingerichte kamertje leg ik voor jullie vast. Dit doen wij allemaal op een ongedwongen manier.

Wanneer

De shoot kan plaats vinden in de eerste 2/3 weken na de geboorte, ben je er nog niet klaar voor en wil je graag later een shoot doen of misschien zelfs buiten? Ook dat is natuurlijk mogelijk. We richten de shoot helemaal in zoals jij dat wilt. Wil je zeker zijn dat ik vlak na de geboorte tijd heb voor een shoot, vraag deze dan al in je zwangerschap aan en mail zodra je bevallen bent voor een datum!

Vraag meer informatie aan
newborn fotografie hoorn

Kosten

35 high res. foto's
incl. mini album
reiskosten inbegrepen tot een straal van 20km
incl. BTW

Prijs: 170 euro

Optioneel bij te boeken;
Luxe USB stick
+ 5 afdrukken

+ 35 euro extra

Wil je niet zoveel foto's of woon je verder dan 20km?
Mail mij voor de mogelijkheden en een aangepaste offerte.

Bijvoorbeeld: 15 high res. foto's incl. minialbum: 130 euro

Let op: Alle foto's kunnen voor social media en marketing gebruikt worden, wil je dit niet? Geef het even aan en ze zullen niet gebruikt worden!
Menu