Menu
trouwfotograaf newbornfotograaf Robin hoorn

Journal

Als trouwfotograaf en newbornfotograaf mag ik de mooiste momenten vastleggen! Wil je een totaalbeeld van verschillende bruiloften of shoots zien? Hier deel ik fotoshoots en bruiloften, tips en tricks af en toe wat persoonlijke verhalen. Reacties vind ik heel leuk en vragen stellen mag altijd! :-)

instagram newbornfotograaf noord Holland
pinterest bruidsfotograaf
fotograaf noord Holland Facebook

Herfstshoot van baby Jada Rose

Omdat het zo leuk is om af en toe eens te delen wat nou het resultaat van een fotoshoot is vond ik dit een mooie om op mijn blog te plaatsen. Zo kun je zien dat ik naast de standaard foto’s ook aandacht besteed aan de details van een shoot.

Bij de shoot met Jada Rose heb ik samen gewerkt met mijn partner in crime Shauni Hartand van Shauni Hartland Photography and Design. We wilden een echt herfstsfeertje creëren dus hebben wij aan de moeder van Jada gevraagd of zij hier ook wat voor wilde uitzoeken. Ze had meerdere haarbandjes, mutsjes, vestjes en knuffelbeertjes mee. Zelf hadden wij een kleedje meegenomen en een stel pompoenen.

649a1202

649a1225

649a1266

649a1270

649a1255

We hadden zelfs een prachtige herfstzon die ons vergezelde om deze mooie foto te maken:

649a1240

649a1284

Nadat we even aan het shooten waren viel Jada Rose zelfs in slaap. Niet helemaal de bedoeling, maar wel leuk om ook daar wat schattige fotootjes van te maken.

649a1315

649a1334

Uiteraard is dit een selectie uit alle foto’s die ik afgeleverd heb, maar wel een leuke selectie om te zien wat er nou zo ongeveer uit een shoot komt!

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    %d bloggers like this: