Menu
trouwfotograaf newbornfotograaf Robin hoorn

Journal

Als trouwfotograaf en newbornfotograaf mag ik de mooiste momenten vastleggen! Wil je een totaalbeeld van verschillende bruiloften of shoots zien? Hier deel ik fotoshoots en bruiloften, tips en tricks af en toe wat persoonlijke verhalen. Reacties vind ik heel leuk en vragen stellen mag altijd! :-)

instagram newbornfotograaf noord Holland
pinterest bruidsfotograaf
fotograaf noord Holland Facebook

Mijn doelen voor 2018

Mijn doelen voor 2018 

649A7216

Het nieuwe jaar is net begonnen en het leek mij daarom een goed idee om mijn doelen voor dit jaar op te schrijven en hier naar toe te werken! Zo zijn er bijvoorbeeld bepaalde soorten fotografie waar ik meer in wil investeren en welke ik hoop veel meer te doen in 2018 en de komende jaren. Ook zijn er kanten die ik niet graag of niet op wil. Voor mijzelf handig om op een rijtje te zetten, maar ook leuk om dit aan jullie aan te kondigen en natuurlijk om een overzicht van afgelopen jaar te delen! Want wat heb ik ontzettend veel leuke shoots mogen doen en wat is het fijn als je alleen maar positieve geluiden krijgt!

Bruidsfotografie
Bruidsfotografie vind ik echt ontzettend leuk om te doen, in 2016 ben ik hiermee begonnen en in 2017 heb ik er al een leuk aantal mogen vastleggen! Het leuke aan een bruiloft vind ik de sfeer, de aankleding, alle blije en gelukkige mensen en natuurlijk het vastleggen van pure liefde. Daarnaast vind ik het superleuk om de details vast te leggen en om ook die onverwachte shots te nemen van bijvoorbeeld de gasten. Helemaal mijn ding en zo leuk als je zo op een hele dag kan terugkijken en elk momentje kan terughalen. Ook voor dit jaar staan er alweer een aantal gepland, maar nog zeker niet alle datums zijn bezet, dus mocht jij ook een leuke trouwfotografe zoeken neem dan snel contact op voordat je datum wel bezet is!

Babyfotografie
Ja baby’s! Ik heb dit jaar een paar mooie baby’s en newborns vast mogen leggen en wat is dat leuk zeg! Een lifestyle shoot bevalt mij het beste. Lekker knuffelen met je baby en zo natuurlijk mogelijk alsof ik een dagje met jullie meeloop in jullie leven. Zo leuk om dat mee te mogen maken en zo leuk als ouders jou dit toevertrouwen! Dit is ook echt iets wat ik hoop in 2018 nog veel meer te mogen doen! Binnenkort komt er een leuke actie online voor newborn en babyfotografie dus hou mijn Facebook of instagram in de gaten!

Dierenfotografie
Ik fotografeer natuurlijk vanaf het begin af aan al paarden en honden superleuk en ik hoop dit komende jaren ook zeker nog te blijven doen. Honden vind ik echt heerlijk, zulke fijne modellen, ik heb er bijna nooit 1 voor de lens die verveelt of geen goed model is. Zelfs als ze een beetje stout zijn kun je de leukste foto’s maken! Paarden zijn wat lastiger, maar ik blijf hiervoor ook een voorliefde hebben. Stoppen met dieren zal ik dus zeker niet!
Ik zou dit echter ook graag een beetje uitbreiden met kattenfotografie. Ik vind katten ontzettend leuk om vast te leggen, gewoon zoals ze zijn, lekker eigenzinnig.

Wat wil ik juist minder doen?
Gezinsfotografie vind ik erg leuk, maar grote familiegroepen vind ik vaak een stuk lastiger. Kleine gezinnetjes zijn meer mijn ding dan grote al snel poserende groepen. Ik ben uiteraard wel te boeken voor familiefotografie en dit zal er voorlopig ook zeker niet uitgaan. Jonge gezinnen met 1 A 2 kinderen vind ik wel heel erg leuk om te doen, deze foto’s worden altijd zo lekker spontaan en geeft een gezin vaak het leukste weer!

Fotograferen moet natuurlijk leuk blijven en aangezien ik totaal niets met studiofotografie heb wil ik (voor gezinnen en dieren) dit niet meer doen. Ik haal hier geen plezier uit waardoor de foto’s een stuk minder mooi worden dan degene die ik buiten op locatie fotografeer. Voor productfotografie op maat sta ik wel open.

En wat wil ik verder graag doen? Ik ben heel druk bezig met het ontwerp van mijn nieuwe website, welke hopelijk deze maand live zal gaan! Daarnaast wil ik meer bloggen. Naast verschillende shoots en bruiloften wil ook ook reizen en andere handige dingen gaan posten. Zo leren jullie mij en mijn werkwijze beter kennen op een leuke manier! Daarnaast is het goede voornemen om mijn Facebook en Instagram pagina’s beter bij te gaan houden. Ik zal regelmatiger gaan posten en meer laten zien.

En nu tijd voor een mooi overzicht van afgelopen jaar. Ik heb zoveel mooie gezinnen, bruiloften, mensen en dieren vast mogen leggen.. Hierbij mijn favoriete foto’s van het jaar 2017

649A5484

649A8028-2

649A1379-2

649A7469-2

649A9068-2

649A5791

649A0600

649A0582

649A1488-2

649A0656

649A0840-bewerkt

649A0903-bewerkt

649A1311

649A6675

649A5017

649A8073

649A8162

649A7243

649A6506

649A1707-bewerkt

649A1928

649A6906-bewerkt

649A0547-bewerkt

649A0696-bewerkt

649A1491

649A7068-bewerkt

649A3463

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    %d bloggers like this: