Menu
trouwfotograaf newbornfotograaf Robin hoorn

Journal

Als trouwfotograaf en newbornfotograaf mag ik de mooiste momenten vastleggen! Wil je een totaalbeeld van verschillende bruiloften of shoots zien? Hier deel ik fotoshoots en bruiloften, tips en tricks af en toe wat persoonlijke verhalen. Reacties vind ik heel leuk en vragen stellen mag altijd! :-)

instagram newbornfotograaf noord Holland
pinterest bruidsfotograaf
fotograaf noord Holland Facebook

Waarom fotografeer ik zo graag bruiloften?

649A0391-bewerkt

Tijdens een kennismakingsgesprek krijg ik vaak de vraag waarom ik, als trouwfotograaf, nu zo graag bruiloften fotografeer en wat mijn drijfveer is. Daarom leek het mij leuk om dit eens op papier voor jullie te zetten, zo leren jullie mij ook weer een beetje beter kennen. 

Bruiloften zijn magisch, elke bruiloft heeft zo wel zijn aparte dingen, de styling, de indeling van de dag en de plek voor bijvoorbeeld de ceremonie of de locatie van de fotoshoot die een bruidspaar zorgvuldig heeft uitgekozen. Ieder stel heeft vaak zijn eigen ding. Zo heb ik eens een bruidsreportage vastgelegd op Vlieland, hun favoriete eiland waar ze vaak samen heen gaan en afgelopen week heb ik een bruidspaar vastgelegd die een zeilboot hebben en dit op allerlei manieren hebben laten terugkomen in de bruiloft. Superleuk! 

Het leuke aan het vastleggen van alle momenten vind ik uiteraard de loveshoot en de sfeer, maar bij een volle dag fotograferen toch ook dat je echt een dag meeloopt met een stel en hun familie, beste vrienden en soms ook kinderen. Je leert ze echt kennen ondanks dat je ze vaak nooit eerder hebt gezien. Daarnaast ben ik iemand die graag details vastlegt, tijdens een gewone fotoshoot komt dit vaak minder aan bod, maar tijdens een bruiloft besteed je ook echt alle aandacht aan de details qua styling, maar ook bijvoorbeeld de taart of de kledij die het bruidspaar heeft uitgezocht en/of gecreëerd.  ->

649A8139

bruiloftfotograaf alkmaar

Ik vind het leuk om de bijbehorende loveshoot vast te leggen, maar ook de aankleding is favoriet en tijdens de ceremonie is het altijd erg leuk om de verschillende emoties vast te leggen. Als trouwfotograaf heb je weinig ruimte en moet je op allerlei manieren je door de massa wurmen, maar als je dan het perfecte shot hebt dan geeft dat ook echt een goed gevoel! 

Na een lange dag fotograferen kom ik altijd moe maar voldaan weer thuis en dan begint het echte werk, het uitzoeken en bewerken van alle foto’s! Zelfs daar kan ik nog van genieten. Alle momenten zelf terugbeleven en wanneer ik de foto’s kan leveren is het altijd geweldig om te horen hoe blij de bruidsparen met hun foto’s zijn, als je dan ook nog een trouwalbum voor ze mag ontwerpen dan wordt het pas echt een compleet feest om alles aan het bruidspaar te mogen leveren.

Kortom dit is waarom ik bruiloften zo leuk vind om vast te leggen! Ik zou niet anders willen en hoop er dan ook nog velen te mogen vastleggen in de toekomst.

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    %d bloggers like this: