Menu
trouwfotograaf newbornfotograaf Robin hoorn

Journal

Als trouwfotograaf en newbornfotograaf mag ik de mooiste momenten vastleggen! Wil je een totaalbeeld van verschillende bruiloften of shoots zien? Hier deel ik fotoshoots en bruiloften, tips en tricks af en toe wat persoonlijke verhalen. Reacties vind ik heel leuk en vragen stellen mag altijd! :-)

instagram newbornfotograaf noord Holland
pinterest bruidsfotograaf
fotograaf noord Holland Facebook

Pakketje voor mijn bruidsparen

Het vastleggen van een bruiloft is echt een feestje en daarom lever ik als bruidsfotograaf Noord-Holland de foto’s graag op een leuke manier af, want naast een USB stick vol met mooie foto’s van jullie dag en een paar mooie afdrukjes ontvang je bij 5 uur fotografie of meer ook een leuk harmonicaboekje met 6 tot 8 foto’s van allerlei verschillende momentjes. Ik word altijd blij van een volledige bruidsreportage waarbij niets mist! Dit mag natuurlijk ook een feestje zijn om achteraf te ontvangen, want laten we eerlijk zijn, nadat je er maanden naar hebt toegeleefd zijn de foto’s het laatste wat je krijgt en waarmee je altijd je trouwdag kunt terug beleven.

Ik vond het leuk om eens te laten zien hoe zo’n pakketje er nu eigenlijk uit ziet, want daar kun je je dan vast op verheugen na jullie bruiloft! En ga je trouwen in 2019? Wie weet staat er dan wel een compleet nieuw gestyled pakketje op jou te wachten!

bruidsfotografie pakketje trouwfotograaf noord-hollandusb stick trouwfotografiecadeautjeluxe usb stick bruidsparenharmonicaboekje

Meer weten over mijn trouwfotografie? Kijk op https://www.polderman-photography.com/trouwfotograaf-noord-holland/

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    %d bloggers like this: