Menu
trouwfotograaf newbornfotograaf Robin hoorn

Journal

Als trouwfotograaf en newbornfotograaf mag ik de mooiste momenten vastleggen! Wil je een totaalbeeld van verschillende bruiloften of shoots zien? Hier deel ik fotoshoots en bruiloften, tips en tricks af en toe wat persoonlijke verhalen. Reacties vind ik heel leuk en vragen stellen mag altijd! :-)

instagram newbornfotograaf noord Holland
pinterest bruidsfotograaf
fotograaf noord Holland Facebook

Zwangerschapsverlof

zwangerHet nieuws is al een tijdje geleden gedeeld op mijn Instagram en Facebookpagina, maar aangezien ik steeds meer aanvragen krijg voor de maanden augustus/september/oktober vind ik het tijd om te laten weten tot wanneer ik precies beschikbaar ben.

Voor degene die het nieuws misschien gemist hebben, jullie kunnen het nu wel raden, ik ben zwanger! 10 september 2018 ben ik uitgerekend en dat betekend dat mijn verlof langzaam nadert. Zoals het er nu naar uit ga ik doorwerken tot 10 augustus 2018 en zal ik daarna met verlof gaan. Hoe het precies loopt is natuurlijk niet te zeggen, maar dit zal tot ergens in november doorlopen. Ik zal dus in ieder geval in december en een deel van november weer beschikbaar zijn, natuurlijk laat ik dit ook zeker ruim van tevoren weten! Mailtjes en vragen zullen in deze tijd gewoon beantwoord worden.

Helaas mis ik daardoor ook een paar belangrijke maanden van het bruidsseizoen en heb ik al meerdere bruidsparen moeten teleurstellen. Ik heb er een aantal moeten afzeggen, maar ook nu krijg ik nog aanvragen voor augustus/september/oktober binnen die ik helaas niet kan aannemen. Vanaf het eind van het jaar en natuurlijk volledig 2019 ben ik wel volop beschikbaar dus stuur je aanvraag of vragen gerust door! Ik doe mijn best om iedereen nog steeds zo snel mogelijk te woord te staan. Kennismakingsgesprekken zullen in deze tijd gewoon kunnen plaatsvinden al dan niet via Skype, of wat later worden gepland en uiteraard heb ik nog een aantal leuke blogs en social media posts voor jullie klaar staan zodat jullie mijn foto’s niet hoeven te missen!

Voor nu genieten we nog even van het mooie weer en mocht je nog graag een shoot willen voor ik met verlof ga, plan deze dan snel in!

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    %d bloggers like this: