Menu
trouwfotograaf newbornfotograaf Robin hoorn

Journal

Als trouwfotograaf en newbornfotograaf mag ik de mooiste momenten vastleggen! Wil je een totaalbeeld van verschillende bruiloften of shoots zien? Hier deel ik fotoshoots en bruiloften, tips en tricks af en toe wat persoonlijke verhalen. Reacties vind ik heel leuk en vragen stellen mag altijd! :-)

instagram newbornfotograaf noord Holland
pinterest bruidsfotograaf
fotograaf noord Holland Facebook

Baby spam

Ondertussen is onze kleine meid alweer 4(!) maanden oud. De tijd gaat zo snel en natuurlijk heb ik een heleboel newborn foto’s gemaakt. Zoveel dat het mij leek leuk om er een paar te delen.
Ik kan van alles schrijven over hoe lief ze is, hoe schattig we haar vinden en hoeveel plezier we van haar hebben, maar dat ga ik niet doen. Het is echt een cliché, maar elke ouder vindt dat van zijn/haar kind dus dat hoef ik jullie niet duidelijk te maken.

En zoals je verderop kunt zien is mijn vriend(al dan niet met ingestelde camera) ook een goede fotograaf to be! Nu ik zelf een kleintje heb weet ik hoe belangrijk het is om van allerlei kleine momentjes foto’s te hebben, daarom wil ik mij in 2019 veel meer gaan inzetten als newbornfotograaf Noord-Holland en kijk ik enorm uit naar de newborn shoots die in 2018 nog komen gaan! Voor nu geniet ik lekker verder van mijn kleine meid en zien jullie vast wel af en toe foto’s voorbij komen.

newbornshoot

newborn-shoot-hoorn-alkmaar-noord-holland-bed lief newbornfotograaf-hoorn babyfotografie  newborn-baby-alkmaar-hoorn voetjes newborn-lifestyle-noord-hollandbruidsfotograafkopienewborn-shoots-hailey babyfoto newbornfotograaf-noord-holland 649A0081kopie

Wil jij misschien ook wel een newborn shoot boeken voor jouw eigen kleintje? Dan kun je kijken op https://www.polderman-photography.com/newborn-shoot-alkmaar-noord-holland/

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    %d bloggers like this: