Menu
trouwfotograaf newbornfotograaf Robin hoorn

Journal

Als trouwfotograaf en newbornfotograaf mag ik de mooiste momenten vastleggen! Wil je een totaalbeeld van verschillende bruiloften of shoots zien? Hier deel ik fotoshoots en bruiloften, tips en tricks af en toe wat persoonlijke verhalen. Reacties vind ik heel leuk en vragen stellen mag altijd! :-)

instagram newbornfotograaf noord Holland
pinterest bruidsfotograaf
fotograaf noord Holland Facebook

Op naar 2019!

2018 was without a doubt een heel bijzonder jaar. Ze zeggen wel eens dat niets loopt zoals je in gedachten hebt, een enorm understatement voor dit jaar!

In januari kwam ik er achter dat ik zwanger was en wij eind van de zomer een kleintje konden verwachten. Dat betekende dat ik een aantal geplande bruiloften moest afzeggen en ik in de herfst niet beschikbaar zou zijn, spannend! Ik liep in principe fluitend door de zwangerschap heen, maar was zooo ontzettend misselijk al die 9 maanden dat ik lang niet zoveel heb gedaan als ik wilde. Het was echt een uitdaging om door een trouwdag heen te komen of een stuk te rijden voor een shoot, maar wel 1 die ik natuurlijk ben aangegaan.

649A0081kopiekopie

Eind vorig jaar heb ik een aantal doelen opgesteld en deze met jullie gedeeld, hier wilde ik mij vooral gaan richten op bruidsfotografie en babyfotografie. Ik heb dit jaar een aantal prachtige bruiloften en shoots mogen vastleggen en ik blijf erbij dit is echt mijn ding! Aan het eind van het jaar kreeg ik er ineens ook veel meer babyshoots bij. Wat een eer als mensen dit aan jou toevertrouwen. Een bruiloft vindt maar 1 keer plaats, maar een baby is ook maar 1 keer echt klein! Zo gaaf dat 2 van mijn doelen echt dichterbij zijn gekomen.

Half augustus ging ik met zwangerschapsverlof en nog geen week later was ze er; Hailey! Ze had geen zin meer om te wachten en besloot dat augustus een mooiere maand was om ter wereld te komen. Het duurde even voor ik weer alles op de rit had, maar ik kan het jaar niet beter afsluiten! Een aantal babyshoots in de laatste 2 weken van het jaar, waarvan ook al wat gepland voor 2019 en een aantal hele mooie bruiloften die al gepland staan! Er zijn al best wat datums bezet in het trouwseizoen en ik heb er ook al een aantal moeten afwijzen omdat deze op dezelfde dag viel. Superleuk, dit had ik een jaar geleden echt niet verwacht!

bruidsfotografie noord-holland taart

Echte doelen ga ik nu niet stellen, maar wat ik in ieder geval heel veel hoop te doen is naast bruidsfotografie ook veel meer newborn lifestyle shoots, want jeetje wat is het leuk om een kersvers gezinnetje vast te leggen in een lifestyle setting. Verder wil ik al mijn bruidsparen ontzettend bedanken voor het vertrouwen en natuurlijk ook alle gezinnen en kersverse ouders waarvoor ik een mooie shoot heb mogen verzorgen. Het betekend zo ontzettend veel om dit vertrouwen van al deze mooie mensen te krijgen. Ik ben jullie ontzettend dankbaar dat ik dankzij jullie mijn droom om fulltime fotoraaf te worden kan waarmaken!

Ik wens iedereen een prachtig 2019 en ik hoop dat al jullie dromen mogen uitkomen.

649A0081kopie

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    %d bloggers like this: