Bruidsreportage // Davy & Katinka

Eind juli 2018 fotografeerde ik mijn laatste bruiloft van dat jaar, ik ben op deze dag meegeweest als secondshooter van Shauni Hartland Fotografie. De fotografe die mij ook altijd vergezelt op een bruiloft. Eigenlijk deel ik bijna nooit mijn bruiloften als secondshooter, maar het leek mij leuk dit nu wel eens te doen, zo kun je namelijk veel meer mooie beelden zien die ik van gasten maak. Ik mocht deze dag beginnen bij Davy, terwijl Shauni de aankleding van Katinka heeft vastgelegd.

Deze dag stond in het teken van Davy en Katinka. Met leuke details, een geweldig pak (ja, lichtblauw compleet met schoenen!) en een leuke locatie was dit is een prachtige afsluiter voor mijn verlof. Mijn dag begon met de aankleding van Davy waarna we al snel vertrokken om op een klein eiland achter hun huis de first look te doen. Een prachtig moment! Na een superfijn wederzien zijn we al snel naar de fotolocatie gegaan. Davy en Katinka hadden gekozen voor een leuke pluktuin, De Sfeerstal in Nieuwveen. Ontzettend fotogeniek. Hierna werd de ceremonie voltrokken, hebben wij een stukje taart mogen meepikken, die echt verrassend lekker was en heb ik nog leuke beelden van het diner gemaakt.

Locatie fotoshoot: De Sfeerstal, Nieuwveen
Locatie ceremonie, diner en feest: Wet n Wild, Alphen aan de Rijn
Bloemen: Tuincentrum Kwekerij de Rijdes, Vinkeveen
Visagie & Kapper: Feel Good Salon Wilnis, Wilnis
Taart: Bakker de Kruijf, Nieuwkoop

Foto’s aankleding Katinka door Shauni Hartland Fotografie

aankleding Davy bruidegom

aankleding bruidegom
voorbereiding bruidegom
Door Shauni Hartland Fotografie
details bruid aankleding
Door Shauni Hartland Fotografie
Door Shauni Hartland Fotografie
Door Shauni Hartland Fotografie
vinkeveen trouwauto
ringendoosje
bruidsfotografie Hoorn
bruid ophalen
first look Vinkeveen
ontmoeting bruidspaar
Door Shauni Hartland Fotografie
first look
gasten bruidspaar
ontmoeting bruidspaar
bruid in tranen
Door Shauni Hartland Fotografie
bruidsboeket kwekerij de Rijdes
bruidshond
bruidspaar nieuwveen
volkswagen bruidsauto
trouwen in een kas
trouwfoto schommel
fotografie hoorn
boomgaard bruiloft
trouwfotograaf noord holland
bruidsfotograaf noord holland
huwelijksfotografie
bruidsfotograaf
de sfeerstal trouwen
trouwringen
binnenkomen bruiloft
happy tears zakdoek
ceremonie alphen aan den rijn
wet n wild bruiloft
gasten ceremonie
liefde ceremonie
tranen trouwerij
geloften
bruid in tranen again
bruidsmeisje
ringenmeisje
ringen omdoen
de kus
klappende gasten
bellenblaas
groepsfoto bruiloft
bruidstaart blauw
diner wet n wild
no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Hi there!

Ben jij nieuwsgierig naar wie er achter Robin Polderman Fotografie zit, totaalbeeld van verschillende shoots en hoe ik denk?

Hier deel ik fotoshoots en bruiloften, tips en tricks af en toe wat persoonlijker verhalen zoals bijvoorbeeld trips die ik maak en wat er in mij omgaat fotografie-wise. Reacties vind ik leuk en vragen stellen mag altijd!  :)

Menu