Newborn shoot // Lizz

Eind december 2018 mocht ik afreizen naar Heerhugowaard in Noord-Holland om de kleine Lizz op de foto zetten. Dit babymeisje was echt het perfecte model. Alleen op de foto vond ze geen probleem en anders werd ze wel rustig van de aanwezigheid van haar mama of papa en als ik ergens blij van wordt is het een prachtig licht huis(yes please!) en een lief gestyled babykamertje. Het recept voor een prachtige newborn shoot!

newbornfotograaf-baby-lizz
newbornfoto-graaf-liefde-kindje
newbornfotograaf-noord-holland-papa-mama
newbornfotograaf babyfotografie hoorn
newborn-fotograaf-shoot-gezin
newbornfotograaf-noord-holland-hoorn-alkmaar-lizz
newbornfotograaf-hoorn-geboortekaartje
newbornfotograaf-noord-holland
newbornfotograaf-heerhugowaard-alkmaar
newbornfotograaf-hoorn-heerhugowaard]

Wil je nu meer weten over mijn stijl als newbornfotograaf Noord-Holland? Dan kun je natuurlijk een kijkje nemen op https://www.polderman-photography.com/newborn-shoot-alkmaar-noord-holland/

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Hi there!

Ben jij nieuwsgierig naar wie er achter Robin Polderman Fotografie zit, totaalbeeld van verschillende shoots en hoe ik denk?

Hier deel ik fotoshoots en bruiloften, tips en tricks af en toe wat persoonlijker verhalen zoals bijvoorbeeld trips die ik maak en wat er in mij omgaat fotografie-wise. Reacties vind ik leuk en vragen stellen mag altijd!  :)

Menu