Newborn shoot en zwangerschapsshoot in noord holland

Van elke newborn shoot word ik ontzettend blij, maar het is natuurlijk nog leuker als ik ook de zwangerschapsshoot mag verzorgen. Deze newborn shoot vond plaats in omgeving Alkmaar Noord-Holland. Ik mocht in het prachtige natuurgebied van Schoorl de zwangerschap vastleggen en later bij dit prachtige gezin thuis een newborn lifestyle shoot verzorgen. Ontzettend leuk om dit gezin nogmaals te mogen vastleggen, maar dan met hun kleine wondertje erbij.

De zwangerschapsshoot vond midden in de winter plaats en we hadden niet op een mooiere dag kunnen hopen! Het was gewoonweg magisch om in dit prachtige natuurgebied in Noord-Holland deze zwangerschap te mogen vastleggen. Alhoewel het broertje van deze kleine newborn er die dag weinig zin in had hebben we er toch een mooie shoot van kunnen maken en des te gezelliger was hij toen zijn zusje was geboren, een hele grote trotse broer! Superleuk om te zien. Hieronder volgt een kleine selectie van de resultaten van deze zwangerschap en newborn shoot.

zwangerschapsfotografie Alkmaar noord Holland hoorn
fotoshoot zwangerschap gezin Schoorl
zwangerschapsshoot Schoorl Alkmaar winter
babyfotografie mama dochter hoorn
newborn shoot hoorn fotograaf
newborn shoot noord holland babymeisje
newborn shoot noord Holland Amsterdam omstreken
baby newborn shoot wakker noord Holland
broer zus newborn shoot noord holland

Wil jij ook een zwangerschapsshoot en een newborn shoot? Je kunt nu voor een mooie combishoot kiezen inclusief minialbum: https://www.polderman-photography.com/newborn-shoot-alkmaar-noord-holland/

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Hi there!

Ben jij nieuwsgierig naar wie er achter Robin Polderman Fotografie zit, totaalbeeld van verschillende shoots en hoe ik denk?

Hier deel ik fotoshoots en bruiloften, tips en tricks af en toe wat persoonlijker verhalen zoals bijvoorbeeld trips die ik maak en wat er in mij omgaat fotografie-wise. Reacties vind ik leuk en vragen stellen mag altijd!  :)

Menu