Menu
trouwfotograaf newbornfotograaf Robin hoorn

Journal

Als trouwfotograaf en newbornfotograaf mag ik de mooiste momenten vastleggen! Wil je een totaalbeeld van verschillende bruiloften of shoots zien? Hier deel ik fotoshoots en bruiloften, tips en tricks af en toe wat persoonlijke verhalen. Reacties vind ik heel leuk en vragen stellen mag altijd! :-)

instagram newbornfotograaf noord Holland
pinterest bruidsfotograaf
fotograaf noord Holland Facebook

Trouwlocaties in Noord-Holland: mijn favorieten

Als trouwfotograaf uit Noord-Holland kom ik op de mooiste trouwlocaties. Denk bijvoorbeeld aan een landgoed, een kas, een gebouw met geschiedenis.. Er zijn zulke mooie plekken en voor een prachtig landhuis hoef je echt niet meer perse naar de andere kant van het land. Ik word helemaal enthousiast als ik aan het rondkijken ben en daarom wil ik een aantal van deze locaties graag met jullie delen!

Deze trouwlocaties in Noord-Holland staan allemaal echt op mijn favorieten lijstje. Bij sommigen ben ik al geweest en bij anderen heb ik nog niet mogen fotograferen, maar wauw het zijn stuk voor stuk droomplekken! Al deze locaties laten mijn hart een sprongetje maken, dus ga jij daar trouwen? Denk dan even aan mij! 🙂

1. Buitenplaats Beeckesteijn

Deze prachtige buitenplaats gelegen in Velsen Noord-Holland heeft eigenlijk alles! Het huis is wit van kleur en heeft een ontzettend mooie tuin waar je prachtige trouwfoto’s kunt maken. In de tuin ligt een fontein, overal heggetjes en grindpaadjes en wat dacht je van dit prachtige landhuis op de achtergrond tijdens jullie foto’s samen? Het huis komt uit de 17e eeuw en je kunt hier ook nog eens je hele dag vieren! Echt een sprookje en gegarandeerd mooie foto’s op elk moment van jullie dag. Kun je het je al voorstellen dat je hier komt aanrijden en uit mag stappen voor je trouwlocatie en al jullie vrienden en familie jullie op staan te wachten? Ik vind dit zelf 1 van de mooist trouwlocaties in Noord-Holland die er is, dus vergeet mij niet te vragen als je hier gaat trouwen! 😉

2. Fabriek Zuidermeer

Als je gek bent op een industriële look dan raad ik deze trouwlocatie zeker aan. Als trouwfotograaf ben ik lang op zoek geweest naar een mooie industriële locatie in Noord-Holland en dit pareltje mag er zeker zijn! Je kunt hier terecht voor de ceremonie en je trouwfoto’s. De fabriek ligt in Zuidermeer, tussen Hoorn en Alkmaar in. Genoeg plekken om vlakbij dus jullie feest te gaan vieren en met een trouwteam inclusief prachtig bloemwerk mag deze zeker niet ontbreken in deze lijst.

3. Landgoed het Hof

Wat een prachtig landhuis! Je kunt buiten en binnen trouwen en ook in de hoftuin heb je de kans om prachtige foto’s van jullie samen te maken. Daarnaast is het ook maar een kleine 10 minuten rijden naar het strand en duinen en echt, daar is het altijd prachtig, maar de omgeving waarin dit landhuis ligt voldoet ook. De meest prachtige bossen met oude bomen, hele mooie lanen! Deze trouwlocatie ligt in Bergen, vlakbij Alkmaar en als trouwfotograaf uit Noord-Holland zou ik hier heel graag eens een bruiloft vastleggen.

4. Villa Clementine 

Ik ben bevooroordeeld omdat ik er al eens geweest ben voor een workshop en ik er volgend jaar een bruiloft mag vastleggen, maar wat een prachtig gebouw in hartje Purmerend. Een echte bruid en bruidegom kamer en een leuk tuintje met wit prieeltje waar je je foto’s kunt maken, maar ook binnen is het gebouw gewoonweg heel fotogeniek. Een trouwlocatie in Noord-Holland die midden in het centrum ligt en makkelijk bereikbaar is. Een plus!

5. Huize Frankendael 

Het ziet er alleen al uit als een prachtig gebouw aan de buitenkant, maar de tuin en de binnenkant mogen er ook zijn! Een prachtige buitenplaats in Amsterdam. Als trouwfotograaf Noord-Holland ben ik na het zien van enkele foto’s online al ontzettend enthousiast! Daarnaast kun je hier ook ontzettend lekker eten en echt. Alleen voor jullie loveshoot in de tuin achter het huis zou ik deze trouwlocatie al bijna boeken. Een romantische, chique locatie die je ook de mogelijkheid geeft om in hun mooie tuin te trouwen.

6. Hortus Botanicus Amsterdam 

Ik ben gek op botanische tuinen en ik ben hier al heel vaak als bezoeker geweest. Wat zou het gaaf zijn om hier een gehele bruiloft vast te leggen. Een instant succes en het maakt niet uit of het regent of dat de zon schijnt, een groot pluspunt voor een trouwlocatie in Nederland als je het mij vraagt. De locatie leent zich eigenlijk voor alles en als je ook gek bent op groen en tropische planten, dan zit je hier helemaal goed.

Natuurlijk zijn er nog veel meer prachtige trouwlocaties te vinden in Noord-Holland en ik zou er ook nog veel meer kunnen toevoegen. Zo heb je bijvoorbeeld in Amsterdam nog het Gemeenlandshuis of trouwen in De Kas. Fort resort Beemster, De Boereplaats in Waarland en er zijn natuurlijk ook prachtige locaties waar je op het strand kunt trouwen.

Kortom genoeg keuze in provincie Noord-Holland en ik vind er veel te veel leuk! Wie weet deel ik er volgend jaar nog meer. Ben nog op zoek naar de juiste fotograaf bij jullie trouwlocatie in Noord-Holland? Misschien kan ik je dan wel helpen: https://www.polderman-photography.com/trouwfotograaf-noord-holland/

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    %d bloggers like this: