Menu
trouwfotograaf newbornfotograaf Robin hoorn

Journal

Als trouwfotograaf en newbornfotograaf mag ik de mooiste momenten vastleggen! Wil je een totaalbeeld van verschillende bruiloften of shoots zien? Hier deel ik fotoshoots en bruiloften, tips en tricks af en toe wat persoonlijke verhalen. Reacties vind ik heel leuk en vragen stellen mag altijd! :-)

instagram newbornfotograaf noord Holland
pinterest bruidsfotograaf
fotograaf noord Holland Facebook

Corona: je bruiloft verzetten

Hoe druk het jaar 2020 ook zou worden voor mij als trouwfotograaf Noord-Holland, hoe anders is dat nu. Veel bruiloften van april en mei zijn al verzet en heel veel bruidsparen van juni hebben ook al een optie genomen op een datum later dit jaar of zelfs pas in 2021. Het is als bruidsfotograaf, of andere trouwleverancier nu lastig om je hoofd boven water te houden. Waar normaal het trouwseizoen nu echt van start gaat zit ik nu thuis af te wachten tot ik (hopelijk) in juni weer aan de gang mag. Natuurlijk is dit niet alleen heel vervelend voor mij en andere leveranciers. Juist voor bruidsparen is het misschien wel nog moeilijker. Jullie willen natuurlijk het liefst op die speciaal uitgekozen datum trouwen en dat gaat op dit moment misschien niet helemaal zoals je voor ogen had.

Mocht je op het punt staan om je bruiloft te verzetten kun je nadenken over daldagen(maandag t/m donderdag) dan heb je namelijk de grootste kans dat al je leveranciers nog steeds vrij zijn en als je een nieuwe datum dit jaar nog plant, draaien ook zij minder verlies, zo helpen wij elkaar een beetje! Wat een heel mooi voordeel is, is dat je nu een echte winter of herfstbruiloft kunt plannen .Misschien is het niet helemaal wat je voor ogen had, maar het is echt super knus! Ik deel graag een aantal beelden met jullie die jullie kunnen gebruiken om toch weer met nieuwe enthousiasme aan de gang te gaan en jouw zomerbruiloft misschien wel om te zetten naar een lekkere knusse binnen bruiloft in het najaar <3 Stuur een fijne change the date en jullie kunnen je weer verheugen op een nog mooiere dag!

Een fijne herfstbruiloft:

Een mooie bruiloft eind september, oktober of november in herfstige sferen is echt heel erg gaaf! De kleuren buiten zijn prachtig, de blaadje kleuren al rood/oranje en ook dan kan het zelfs nog best warm zijn! Daarnaast regent het echt zoveel minder vaak dan je denkt. Echt het overwegen waard! Je kunt je bruiloften verder stylen met pompoenen, lekker veel kaarsjes en lampionnen, een gave naked cake met herfstfruit, allerlei rood/oranje bloemen en hadden jullie plannen om foto’s in de natuur te maken dan kunnen jullie op zoek naar een mooi bos of park waar de bomen al kleuren. Echt niet verkeerd!

Nog meer fijne ideeën: Leg een kistje neer met kleedjes om jullie gasten lekker warm te houden, mochten jullie uiteindelijk toch eind september of in oktober nog buiten willen trouwen. Het is eerder donker dus maak het gezellig met die lampionnen, maar ook met leuke lichtslingers! Natuurlijk hoef je niet meteen je uitgekozen jurk te laten aanpassen eveneens als het pak. Zorg gewoon dat je iets warmer bent aangekleed mocht het nodig zijn en kies een leuk jasje of een mooie stola die bij jouw jurk past.

Wil je wat gave voorbeelden zien? Ik heb er een heleboel verzameld zodat je een beeld hebt bij mijn tips: https://nl.pinterest.com/poldermanfotografie/autumn-wedding/

herfst bruiloft verzetten corona
bruiloft corona verzetten oktober

Een knusse bruiloft in de winter:

Veel bruidjes denken stiekem wel over een winterbruiloft na, maar zijn bang voor regen, sneeuw en de kou. Heeft dit je stiekem wel altijd wat geleken? Kies voor een mooie datum in december, januari of februari. Als je een prachtige zonnige dag hebt is dat mooi meegenomen, maar mocht de zon zich niet laten zien, dan maak je het gewoon extra knus op andere manieren. Lekker veel lichtjes, lantaarns, misschien een hint naar dennenbomen en dennenappels, een droogboeket en een taart in een mooie winterse sfeer. Dekentjes hier en daar, warme chocolade melk en marshmallows, een vuurkorf buiten.. Ook voor een echte winter bruiloft kun je heel veel mooie inspiratie opdoen.

Ik heb vaker bruiloften in de winter mogen vastleggen en naast dat ze stuk voor stuk lekker knus waren hebben wij de meeste dagen toch echt van de zon mogen genieten. Ik zou er dus zeker over nadenken!
Meer inspiratie voor een echte winterbruiloft: https://nl.pinterest.com/poldermanfotografie/winter-bruiloft/ of bekijk onze supertoffe styled shoot van afgelopen jaar: https://www.polderman-photography.com/2019/12/27/winterbruiloft-styled-shoot-tussen-de-kerstbomen/

verzetten bruiloft corona winter
winter bruiloft styling verzetten corona
winter stola bruidsfotograaf hoorn

Ik hoop dat ik jullie enthousiast heb kunnen maken met een herfst of winter bruiloft, maar wat ik vooral hoop is dat alle bruidsparen die nog in spanning af zitten te wachten hun plannen niet hoeven te wijzigen en hun speciale datum gewoon door mag gaan zoals ze hebben gepland en niet iedereen massaal in de winter of in 2021 moet trouwen. 🙂

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    %d bloggers like this: