Menu
trouwfotograaf newbornfotograaf Robin hoorn

Journal

Als trouwfotograaf en newbornfotograaf mag ik de mooiste momenten vastleggen! Wil je een totaalbeeld van verschillende bruiloften of shoots zien? Hier deel ik fotoshoots en bruiloften, tips en tricks af en toe wat persoonlijke verhalen. Reacties vind ik heel leuk en vragen stellen mag altijd! :-)

instagram newbornfotograaf noord Holland
pinterest bruidsfotograaf
fotograaf noord Holland Facebook

3x waarom je een trouwfotograaf bij de aankleding wil hebben

Ik word als trouwfotograaf Noord-Holland altijd ontzettend blij van een prachtige bruiloft vol liefde! Gelukkig mag ik die ondanks corona nog steeds genoeg meemaken en er is niets leukers dan de dag starten met de aankleding. Zelf vind ik het altijd fijn omdat ik zo rustig de belangrijkste mensen er om heen leer kennen en jullie als bruid of bruidegom al rustig kunnen wennen aan het feit dat er een camera aanwezig is. Ook ik kan dan lekker rustig inkomen. Veel bruidsparen vragen zich af of het wel nodig is om bij de aankleding foto’s te laten maken, maar er zijn genoeg redenen om dit echt te doen! Het is zo ontzettend leuk om ook deze trouwfoto’s te laten maken en hieronder lezen jullie 3 waardevolle redens met waarom!

1. Jullie kunnen via foto’s terugzien hoe de aankleding bij de ander is vergaan.

Het is nog steeds heel gebruikelijk om elkaar pas te zien nadat de trouwjurk en het pak zijn aangetrokken. Je bent op dat moment dus vaak niet bij elkaar en daarom is het juist superleuk foto’s van de aankleding te hebben. Zo kunnen jullie later toch zien hoe het bij de ander is gegaan, zo kun je dit achteraf toch ook nog een klein beetje met elkaar delen en hebben jullie extra mooie foto’s van alle details. Hier is vaak later weinig tijd meer voor.

aankleding visagie bruiloft trouwfotograaf noord Holland

2. De belangrijkste personen staan meestal extra op de foto.

Meestal zijn de ouders, broers, zussen of beste vrienden aanwezig en zij zijn over het algemeen ook jullie belangrijkste gasten. Hoe leuk is het om dit om dit samen te kunnen delen en vast te kunnen leggen? Gezinsfoto’s kunnen alvast gemaakt worden en je hebt de liefste mensen om je heen om de spanning een beetje te laten zakken daarnaast is het ook nog eens super gezellig. Als trouwfotograaf krijg ik de kans om de belangrijkste mensen ook alvast te leren kennen en ze extra vast te leggen.

aankleding trouwdag fotografie

3. Ik kan al jullie details vastleggen!

Van de trouwkaart en de jurk tot de schoenen en de stropdas, alles is zorgvuldig door jullie uitgezocht en het is echt de moeite waard om deze details ook van tevoren te fotograferen. Waarom? Met de tijd raak je de kaart misschien wel kwijt of verkoop je jurk en ondanks dat die laatste natuurlijk de hele dag door op de foto komt is het toch leuk om deze aan de hanger vast te leggen. Extra details worden gefotografeerd en het maakt echt jullie verhaal compleet.

details aankleding trouwfotograaf noord Holland

Zoals jullie misschien nu wel begrijpen ben ik als trouwfotograaf Noord-Holland dus echt groot fan van het fotograferen van de aankleding! In mijn ogen voegt dit echt iets toe en is het ontzettend leuk om het verhaal compleet vast te leggen. Mocht je toch nog twijfelen of het voor jullie wat toevoegt, bespreek dit dan zeker met je fotograaf, maar denk er ook zelf gewoon rustig over even over na. Je kunt altijd later nog beslissen of je dit mee wil nemen op jullie dag.

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    %d bloggers like this: