Menu
trouwfotograaf newbornfotograaf Robin hoorn

Journal

Als trouwfotograaf en newbornfotograaf mag ik de mooiste momenten vastleggen! Wil je een totaalbeeld van verschillende bruiloften of shoots zien? Hier deel ik fotoshoots en bruiloften, tips en tricks af en toe wat persoonlijke verhalen. Reacties vind ik heel leuk en vragen stellen mag altijd! :-)

instagram newbornfotograaf noord Holland
pinterest bruidsfotograaf
fotograaf noord Holland Facebook

Bruidsreportage van C&O in Zuid-Holland

Soms heb je een kennismakinggesprek waarbij meteen alles klopt en het meteen gezellig is. Dit was zo’n stel. Op 2 september 2020 was het eindelijk zo ver! Deze vrolijke bruid heeft het hele jaar zenuwachtig het nieuws zitten volgen om te kijken of hun dag in september door kon gaan en dat is gelukt! Op deze mooie dag stapten C&O in het huwelijksbootje en het was prachtig!

Als trouwfotograaf uit Noord-Holland reis ik ook meer dan eens naar Zuid-Holland en dat doe ik graag. Ditmaal mocht ik naar Vlaardingen en de bruidsreportage was rond Maassluis buiten. Ik was er nog nooit geweest, maar wauw wat een leuke straatjes om een bruidspaar te fotograferen! Het weer zat ook mee en ondanks dat ze geen avondfeest mochten geven hebben ze duidelijk van elke seconde genoten.

Een snelle auto, vrolijke bloemen, een prachtige lange sluier, een Peaky Blinders pak, de zon, tranen, maar vooral heel veel lol. Een stel waarvan ik er wel meer zou willen hebben!

Trouwlocatie: Buitenplaats Zuidbuurt

%d bloggers like this: