Menu
trouwfotograaf newbornfotograaf Robin hoorn

Journal

Als trouwfotograaf en newbornfotograaf mag ik de mooiste momenten vastleggen! Wil je een totaalbeeld van verschillende bruiloften of shoots zien? Hier deel ik fotoshoots en bruiloften, tips en tricks af en toe wat persoonlijke verhalen. Reacties vind ik heel leuk en vragen stellen mag altijd! :-)

instagram newbornfotograaf noord Holland
pinterest bruidsfotograaf
fotograaf noord Holland Facebook

Trouwfotografie tijdens het gouden uurtje

Als trouwfotograaf Noord-Holland adviseer ik mijn bruidsparen graag met hun keuzes en krijgen zij altijd een informatie magazine toegestuurd met allerlei handige tips voor de bruidsfotografie. 1 tip wil ik heel graag met iedereen delen.

Natuurlijk plan je op jullie bruiloft tijd in voor een fotoreportage van jullie tweeën, maar wat eigenlijk het allermooist zou zijn als je 2 momenten inplant! Naast de bruidsreportage overdag zou je ook even wat tijd moeten inplannen tijdens het gouden uurtje. Er is niets zo mooi als het gouden licht van het al langzaam ondergaande zonnetje. Het geeft warmte, sfeer en is ontzettend romantisch. Toch nog even dat momentje samen op je bruiloft, geloof me, die vliegt voorbij. Dit moment hoeft helemaal niet lang te duren en kan van een kwartier tot een half uur al genoeg zijn.

Er zijn echt ontzettend veel websites waarbij je kunt zien hoe laat dit gouden uurtje dan begint, maar als trouwfotograaf geef ik jullie natuurlijk graag een tijdstip mee om dit in te plannen, want elke maand begint en eindigt dit weer op een ander tijdstip.

En zie nu zelf, ik denk dat de foto’s wel voor zich gaan spreken waarom je nu echt een momentje op jullie bruiloft tijdens het gouden uurtje moet inplannen! <3

%d bloggers like this: