Festival wedding in Friesland: Everlina en Richard

Eind juni mocht ik een prachtige festival wedding vastleggen. Vanuit Noord-Holland mocht ik afreizen naar Drachten, Friesland om de bruiloft van Everlina en Richard bij te wonen. Een superlief stel. De meest prachtige details, een geweldige jurk, lekkere taart en een heerlijke shootlocatie tussen het zand en bos van Bakkeveen en het weer zat ook nog eens mee. Bij elk klein detail dat we weer tegen kwamen maakte ons hart weer een sprongetje, want aan echt alles was gedacht.

Lieve Everlina en Richard, dank jullie wel dat wij jullie speciale dag mochten bijwonen en ik wens jullie heel veel geluk samen!

Second Shooter: Shauni Hartland Fotografie
Jurk: New Styling Hilversum
Pak: Klaas vd Werff Surhuisterveen
Taart: Taarten van Grytsje
Bloemen: De Paladijn
Trouwvervoer: Ditisjouwtrouwauto.nl
Kapper/Visagie: Xpressive Drachten
Locatie: Hayemaheerd

aankleding bruiloft Friesland fotografie
(more…)
no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Newborn shoot en zwangerschapsshoot in noord holland

Van elke newborn shoot word ik ontzettend blij, maar het is natuurlijk nog leuker als ik ook de zwangerschapsshoot mag verzorgen. Deze newborn shoot vond plaats in omgeving Alkmaar Noord-Holland. Ik mocht in het prachtige natuurgebied van Schoorl de zwangerschap vastleggen en later bij dit prachtige gezin thuis een newborn lifestyle shoot verzorgen. Ontzettend leuk om dit gezin nogmaals te mogen vastleggen, maar dan met hun kleine wondertje erbij.

De zwangerschapsshoot vond midden in de winter plaats en we hadden niet op een mooiere dag kunnen hopen! Het was gewoonweg magisch om in dit prachtige natuurgebied in Noord-Holland deze zwangerschap te mogen vastleggen. Alhoewel het broertje van deze kleine newborn er die dag weinig zin in had hebben we er toch een mooie shoot van kunnen maken en des te gezelliger was hij toen zijn zusje was geboren, een hele grote trotse broer! Superleuk om te zien. Hieronder volgt een kleine selectie van de resultaten van deze zwangerschap en newborn shoot.

zwangerschapsfotografie Alkmaar noord Holland hoorn
(more…)
no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Trouwen in een kas: styled shoot

Wauw wat was het ontzettend gaaf! Als trouwfotograaf Noord-Holland wil je graag afbeeldingen delen van bruiloften die je zelf ook het liefst zou schieten. Trouwen in een kas en een shoot in Hortus Botanicus met een botanisch thema stond daarom hoog op ons lijstje. Op 29 april 2019 was het zo ver, een prachtige styled shoot met enthousiaste leveranciers die ik samen met Shauni Hartland Fotografie heb georganiseerd. Het was fantastisch! Helaas zijn er in Hoorn of Alkmaar geen echt grote botanische tuinen  dus het plan was om in Hortus Botanicus Leiden een aantal foto’s te schieten en nog wat plaatjes in het oude stadsgedeelte van Leiden. De wisteria stond prachtig in bloei en het weer dat eigenlijk niet mee zou zitten was meer dan prachtig! Ook hadden we een ontzettend lief en leuk stel voor de lens die het echt supergoed hebben gedaan. We kunnen niet meer dan tevreden zijn en ik ben dan ook superblij met deze mooie plaatjes! Ook ben ik niet van mening veranderd en zou ik het alleen maar liever doen, het fotograferen van een prachtige bruiloft in een kas.

Leveranciers:

Organisatie: Shauni Hartland Fotografie en Robin Polderman Fotografie
Visagie en Kapper: Isabella makeup artist
Bloemen: Studio85
Taart: Micha en Diana’s patisserie
Locatie: Hortus Botanicus en binnenstad Leiden
Bruidsjurk: Mirjam van Ling
Videograaf: Woeste Jongens Producties
 
botanische bruiloft bruidstaart flatlay olijftak

(more…)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Binnenlocatie trouwfoto’s Noord-Holland en andere provincies

Je ontkomt er niet aan. Als trouwfotograaf in Noord-Holland kom ik helaas ook dagen tegen dat het niet zulk mooi weer is als waar je van tevoren op hoopt. Dit kan jou natuurlijk ook gebeuren en alhoewel je natuurlijk hoopt van niet heb je soms toch echt een binnenlocatie nodig om de loveshoot op jullie trouwdag te kunnen doen.

Natuurlijk weet ik als trouwfotograaf wel een aantal binnenlocaties in Noord-Holland, maar omdat ik ook in andere provincies bruiloften fotografeer heeft dat er voor gezorgd dat het tijd werd om actief op zoek te gaan naar mooie locaties waar ik zelf ook nog graag eens een shoot zou willen doen.. Alle binnenlocaties voor trouwfoto’s die je hier vindt zijn lekker licht en groen of industrieel en vallen precies in mijn straatje! Om (toekomstige) bruidsparen te helpen deel ik hierbij de lijst die ik ook graag aan mijn eigen bruidsparen aanraad!

Binnenlocatie trouwfoto’s Noord-Holland:

Hortus Botanicus Amsterdam
Hortus Overzee Den Helder
Fabriek Zuidermeer
De Hortus Alkmaar
Vlindorado Alkmaar
Willemsoord Den Helder

binnenlocatie trouwfotograaf noord holland

(more…)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Newborn shoot // Lizz

Eind december 2018 mocht ik afreizen naar Heerhugowaard in Noord-Holland om de kleine Lizz op de foto zetten. Dit babymeisje was echt het perfecte model. Alleen op de foto vond ze geen probleem en anders werd ze wel rustig van de aanwezigheid van haar mama of papa en als ik ergens blij van wordt is het een prachtig licht huis(yes please!) en een lief gestyled babykamertje. Het recept voor een prachtige newborn shoot!

newbornfotograaf-baby-lizz
(more…)
no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Hi there!

Ben jij nieuwsgierig naar wie er achter Robin Polderman Fotografie zit, totaalbeeld van verschillende shoots en hoe ik denk?

Hier deel ik fotoshoots en bruiloften, tips en tricks af en toe wat persoonlijker verhalen zoals bijvoorbeeld trips die ik maak en wat er in mij omgaat fotografie-wise. Reacties vind ik leuk en vragen stellen mag altijd!  :)

Menu