Winterbruiloft: styled shoot tussen de kerstbomen.

Ik kan hem eindelijk ook hier met jullie delen, yay! Als je me een beetje kent dan weet je dat ik van kerst hou. Dus toen we de kans kregen om een shoot te organiseren bij een kerstboomkwekerij heb ik eerst 10 rondjes door de kamer gedanst. Een winter bruiloft kan zo ontzettend gaaf zijn en hoeft echt niet onder te doen voor een bruiloft in de zomer. Met een prachtige winterse tafelsetting, een prachtige bruidsjurk met mouwtjes en een mooie (en lekkere!) taart konden wij samen echt iets moois neerzetten.

Deze superleveranciers werkten met ons samen:
Styling en verhuur: Madame Petite
Bloemen: The House Of Artz
Taarten: ZZ sweetstudio
Jurk: Het Boudoir
Ringen: Rings of Love
Make-up: Susan Skin and more
Haar: The bridal bar
Stationairy: Jolien Kramer

En mocht je in Friesland wonen en graag zelf je kerstboom willen uitzoeken? Deze prachtige velden zijn te vinden in Kwekerij Nijtap in Opeinde, superleuk en enthousiaste mensen!

winter bruiloft trouwfotograaf noord Holland

(more…)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Trouwlocaties in Noord-Holland: mijn favorieten

Als trouwfotograaf uit Noord-Holland kom ik op de mooiste trouwlocaties. Denk bijvoorbeeld aan een landgoed, een kas, een gebouw met geschiedenis.. Er zijn zulke mooie plekken en voor een prachtig landhuis hoef je echt niet meer perse naar de andere kant van het land. Ik word helemaal enthousiast als ik aan het rondkijken ben en daarom wil ik een aantal van deze locaties graag met jullie delen!

Deze trouwlocaties in Noord-Holland staan allemaal echt op mijn favorieten lijstje. Bij sommigen ben ik al geweest en bij anderen heb ik nog niet mogen fotograferen, maar wauw het zijn stuk voor stuk droomplekken! Al deze locaties laten mijn hart een sprongetje maken, dus ga jij daar trouwen? Denk dan even aan mij! 🙂

1. Buitenplaats Beeckesteijn

Deze prachtige buitenplaats gelegen in Velsen Noord-Holland heeft eigenlijk alles! Het huis is wit van kleur en heeft een ontzettend mooie tuin waar je prachtige trouwfoto’s kunt maken. In de tuin ligt een fontein, overal heggetjes en grindpaadjes en wat dacht je van dit prachtige landhuis op de achtergrond tijdens jullie foto’s samen? Het huis komt uit de 17e eeuw en je kunt hier ook nog eens je hele dag vieren! Echt een sprookje en gegarandeerd mooie foto’s op elk moment van jullie dag. Kun je het je al voorstellen dat je hier komt aanrijden en uit mag stappen voor je trouwlocatie en al jullie vrienden en familie jullie op staan te wachten? Ik vind dit zelf 1 van de mooist trouwlocaties in Noord-Holland die er is, dus vergeet mij niet te vragen als je hier gaat trouwen! 😉

(more…)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Festival wedding in Friesland: Everlina en Richard

Eind juni mocht ik een prachtige festival wedding vastleggen. Vanuit Noord-Holland mocht ik afreizen naar Drachten, Friesland om de bruiloft van Everlina en Richard bij te wonen. Een superlief stel. De meest prachtige details, een geweldige jurk, lekkere taart en een heerlijke shootlocatie tussen het zand en bos van Bakkeveen en het weer zat ook nog eens mee. Bij elk klein detail dat we weer tegen kwamen maakte ons hart weer een sprongetje, want aan echt alles was gedacht.

Lieve Everlina en Richard, dank jullie wel dat wij jullie speciale dag mochten bijwonen en ik wens jullie heel veel geluk samen!

Second Shooter: Shauni Hartland Fotografie
Jurk: New Styling Hilversum
Pak: Klaas vd Werff Surhuisterveen
Taart: Taarten van Grytsje
Bloemen: De Paladijn
Trouwvervoer: Ditisjouwtrouwauto.nl
Kapper/Visagie: Xpressive Drachten
Locatie: Hayemaheerd

aankleding bruiloft Friesland fotografie
(more…)
no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Newborn shoot en zwangerschapsshoot in noord holland

Van elke newborn shoot word ik ontzettend blij, maar het is natuurlijk nog leuker als ik ook de zwangerschapsshoot mag verzorgen. Deze newborn shoot vond plaats in omgeving Alkmaar Noord-Holland. Ik mocht in het prachtige natuurgebied van Schoorl de zwangerschap vastleggen en later bij dit prachtige gezin thuis een newborn lifestyle shoot verzorgen. Ontzettend leuk om dit gezin nogmaals te mogen vastleggen, maar dan met hun kleine wondertje erbij.

De zwangerschapsshoot vond midden in de winter plaats en we hadden niet op een mooiere dag kunnen hopen! Het was gewoonweg magisch om in dit prachtige natuurgebied in Noord-Holland deze zwangerschap te mogen vastleggen. Alhoewel het broertje van deze kleine newborn er die dag weinig zin in had hebben we er toch een mooie shoot van kunnen maken en des te gezelliger was hij toen zijn zusje was geboren, een hele grote trotse broer! Superleuk om te zien. Hieronder volgt een kleine selectie van de resultaten van deze zwangerschap en newborn shoot.

zwangerschapsfotografie Alkmaar noord Holland hoorn
(more…)
no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Trouwen in een kas: styled shoot

Wauw wat was het ontzettend gaaf! Als trouwfotograaf Noord-Holland wil je graag afbeeldingen delen van bruiloften die je zelf ook het liefst zou schieten. Trouwen in een kas en een shoot in Hortus Botanicus met een botanisch thema stond daarom hoog op ons lijstje. Op 29 april 2019 was het zo ver, een prachtige styled shoot met enthousiaste leveranciers die ik samen met Shauni Hartland Fotografie heb georganiseerd. Het was fantastisch! Helaas zijn er in Hoorn of Alkmaar geen echt grote botanische tuinen  dus het plan was om in Hortus Botanicus Leiden een aantal foto’s te schieten en nog wat plaatjes in het oude stadsgedeelte van Leiden. De wisteria stond prachtig in bloei en het weer dat eigenlijk niet mee zou zitten was meer dan prachtig! Ook hadden we een ontzettend lief en leuk stel voor de lens die het echt supergoed hebben gedaan. We kunnen niet meer dan tevreden zijn en ik ben dan ook superblij met deze mooie plaatjes! Ook ben ik niet van mening veranderd en zou ik het alleen maar liever doen, het fotograferen van een prachtige bruiloft in een kas.

Leveranciers:

Organisatie: Shauni Hartland Fotografie en Robin Polderman Fotografie
Visagie en Kapper: Isabella makeup artist
Bloemen: Studio85
Taart: Micha en Diana’s patisserie
Locatie: Hortus Botanicus en binnenstad Leiden
Bruidsjurk: Mirjam van Ling
Videograaf: Woeste Jongens Producties
 
botanische bruiloft bruidstaart flatlay olijftak

(more…)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Hi there!

Ben jij nieuwsgierig naar wie er achter Robin Polderman Fotografie zit, totaalbeeld van verschillende shoots en hoe ik denk?

Hier deel ik fotoshoots en bruiloften, tips en tricks af en toe wat persoonlijker verhalen zoals bijvoorbeeld trips die ik maak en wat er in mij omgaat fotografie-wise. Reacties vind ik leuk en vragen stellen mag altijd!  :)

Menu