Trouwen in een kas: styled shoot

Wauw wat was het ontzettend gaaf! Als trouwfotograaf Noord-Holland wil je graag afbeeldingen delen van bruiloften die je zelf ook het liefst zou schieten. Trouwen in een kas en een shoot in Hortus Botanicus met een botanisch thema stond daarom hoog op ons lijstje. Op 29 april 2019 was het zo ver, een prachtige styled shoot met enthousiaste leveranciers die ik samen met Shauni Hartland Fotografie heb georganiseerd. Het was fantastisch! Helaas zijn er in Hoorn of Alkmaar geen echt grote botanische tuinen  dus het plan was om in Hortus Botanicus Leiden een aantal foto’s te schieten en nog wat plaatjes in het oude stadsgedeelte van Leiden. De wisteria stond prachtig in bloei en het weer dat eigenlijk niet mee zou zitten was meer dan prachtig! Ook hadden we een ontzettend lief en leuk stel voor de lens die het echt supergoed hebben gedaan. We kunnen niet meer dan tevreden zijn en ik ben dan ook superblij met deze mooie plaatjes! Ook ben ik niet van mening veranderd en zou ik het alleen maar liever doen, het fotograferen van een prachtige bruiloft in een kas.

Leveranciers:

Organisatie: Shauni Hartland Fotografie en Robin Polderman Fotografie
Visagie en Kapper: Isabella makeup artist
Bloemen: Studio85
Taart: Micha en Diana’s patisserie
Locatie: Hortus Botanicus en binnenstad Leiden
Bruidsjurk: Mirjam van Ling
Videograaf: Woeste Jongens Producties
 
botanische bruiloft bruidstaart flatlay olijftak

(more…)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Binnenlocatie trouwfoto’s Noord-Holland en andere provincies

Je ontkomt er niet aan. Als trouwfotograaf in Noord-Holland kom ik helaas ook dagen tegen dat het niet zulk mooi weer is als waar je van tevoren op hoopt. Dit kan jou natuurlijk ook gebeuren en alhoewel je natuurlijk hoopt van niet heb je soms toch echt een binnenlocatie nodig om de loveshoot op jullie trouwdag te kunnen doen.

Natuurlijk weet ik als trouwfotograaf wel een aantal binnenlocaties in Noord-Holland, maar omdat ik ook in andere provincies bruiloften fotografeer heeft dat er voor gezorgd dat het tijd werd om actief op zoek te gaan naar mooie locaties waar ik zelf ook nog graag eens een shoot zou willen doen.. Alle binnenlocaties voor trouwfoto’s die je hier vindt zijn lekker licht en groen of industrieel en vallen precies in mijn straatje! Om (toekomstige) bruidsparen te helpen deel ik hierbij de lijst die ik ook graag aan mijn eigen bruidsparen aanraad!

Binnenlocatie trouwfoto’s Noord-Holland:

Hortus Botanicus Amsterdam
Hortus Overzee Den Helder
Fabriek Zuidermeer
De Hortus Alkmaar
Vlindorado Alkmaar
Willemsoord Den Helder

binnenlocatie trouwfotograaf noord holland

(more…)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Newborn shoot // Lizz

Eind december 2018 mocht ik afreizen naar Heerhugowaard in Noord-Holland om de kleine Lizz op de foto zetten. Dit babymeisje was echt het perfecte model. Alleen op de foto vond ze geen probleem en anders werd ze wel rustig van de aanwezigheid van haar mama of papa en als ik ergens blij van wordt is het een prachtig licht huis(yes please!) en een lief gestyled babykamertje. Het recept voor een prachtige newborn shoot!

newbornfotograaf-baby-lizz
(more…)
no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Bruidsreportage // Davy & Katinka

Eind juli 2018 fotografeerde ik mijn laatste bruiloft van dat jaar, ik ben op deze dag meegeweest als secondshooter van Shauni Hartland Fotografie. De fotografe die mij ook altijd vergezelt op een bruiloft. Eigenlijk deel ik bijna nooit mijn bruiloften als secondshooter, maar het leek mij leuk dit nu wel eens te doen, zo kun je namelijk veel meer mooie beelden zien die ik van gasten maak. Ik mocht deze dag beginnen bij Davy, terwijl Shauni de aankleding van Katinka heeft vastgelegd.

Deze dag stond in het teken van Davy en Katinka. Met leuke details, een geweldig pak (ja, lichtblauw compleet met schoenen!) en een leuke locatie was dit is een prachtige afsluiter voor mijn verlof. Mijn dag begon met de aankleding van Davy waarna we al snel vertrokken om op een klein eiland achter hun huis de first look te doen. Een prachtig moment! Na een superfijn wederzien zijn we al snel naar de fotolocatie gegaan. Davy en Katinka hadden gekozen voor een leuke pluktuin, De Sfeerstal in Nieuwveen Zuid-Holland. Ontzettend fotogeniek. Hierna werd de ceremonie voltrokken, hebben wij een stukje taart mogen meepikken, die echt verrassend lekker was en heb ik nog leuke beelden van het diner gemaakt.

Locatie fotoshoot: De Sfeerstal, Nieuwveen
Locatie ceremonie, diner en feest: Wet n Wild, Alphen aan de Rijn
Bloemen: Tuincentrum Kwekerij de Rijdes, Vinkeveen
Visagie & Kapper: Feel Good Salon Wilnis, Wilnis
Taart: Bakker de Kruijf, Nieuwkoop

Foto’s aankleding Katinka door Shauni Hartland Fotografie

Klik hier voor mijn complete portfolio

aankleding Davy bruidegom

(more…)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Op naar 2019!

2018 was without a doubt een heel bijzonder jaar. Ze zeggen wel eens dat niets loopt zoals je in gedachten hebt, een enorm understatement voor dit jaar!

In januari kwam ik er achter dat ik zwanger was en wij eind van de zomer een kleintje konden verwachten. Dat betekende dat ik een aantal geplande bruiloften moest afzeggen en ik in de herfst niet beschikbaar zou zijn, spannend! Ik liep in principe fluitend door de zwangerschap heen, maar was zooo ontzettend misselijk al die 9 maanden dat ik lang niet zoveel heb gedaan als ik wilde. Het was echt een uitdaging om door een trouwdag heen te komen of een stuk te rijden voor een shoot, maar wel 1 die ik natuurlijk ben aangegaan.

649A0081kopiekopie(more…)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Hi there!

Ben jij nieuwsgierig naar wie er achter Robin Polderman Fotografie zit, totaalbeeld van verschillende shoots en hoe ik denk?

Hier deel ik fotoshoots en bruiloften, tips en tricks af en toe wat persoonlijker verhalen zoals bijvoorbeeld trips die ik maak en wat er in mij omgaat fotografie-wise. Reacties vind ik leuk en vragen stellen mag altijd!  :)

Menu