Op naar 2019!

2018 was without a doubt een heel bijzonder jaar. Ze zeggen wel eens dat niets loopt zoals je in gedachten hebt, een enorm understatement voor dit jaar!

In januari kwam ik er achter dat ik zwanger was en wij eind van de zomer een kleintje konden verwachten. Dat betekende dat ik een aantal geplande bruiloften moest afzeggen en ik in de herfst niet beschikbaar zou zijn, spannend! Ik liep in principe fluitend door de zwangerschap heen, maar was zooo ontzettend misselijk al die 9 maanden dat ik lang niet zoveel heb gedaan als ik wilde. Het was echt een uitdaging om door een trouwdag heen te komen of een stuk te rijden voor een shoot, maar wel 1 die ik natuurlijk ben aangegaan.

649A0081kopiekopie(more…)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Baby spam

Ondertussen is onze kleine meid alweer 4(!) maanden oud. De tijd gaat zo snel en natuurlijk heb ik een heleboel foto’s gemaakt. Zoveel dat het mij leek leuk om er een paar te delen.
Ik kan van alles schrijven over hoe lief ze is, hoe schattig we haar vinden en hoeveel plezier we van haar hebben, maar dat ga ik niet doen. Het is echt een cliché, maar elke ouder vindt dat van zijn/haar kind dus dat hoef ik jullie niet duidelijk te maken.

En zoals je verderop kunt zien is mijn vriend(al dan niet met ingestelde camera) ook een goede fotograaf to be! Nu ik zelf een kleintje heb weet ik hoe belangrijk het is om van allerlei kleine momentjes foto’s te hebben, daarom wil ik in 2019 veel meer newborn fotografie gaan doen en kijk ik enorm uit naar de shoots die in 2018 nog komen gaan! Voor nu geniet ik lekker verder van mijn kleine meid en zien jullie vast wel af en toe foto’s voorbij komen.

newbornshoot

(more…)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Zwangerschapsverlof

zwangerHet nieuws is al een tijdje geleden gedeeld op mijn Instagram en Facebookpagina, maar aangezien ik steeds meer aanvragen krijg voor de maanden augustus/september/oktober vind ik het tijd om te laten weten tot wanneer ik precies beschikbaar ben.

Voor degene die het nieuws misschien gemist hebben, jullie kunnen het nu wel raden, ik ben zwanger! 10 september ben ik uitgerekend en dat betekend dat mijn verlof langzaam nadert. (more…)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Pakketje voor mijn bruidsparen

Het vastleggen van een bruiloft is echt een feestje en daarom lever ik de foto’s graag op een leuke manier af, want naast een USB stick vol met mooie foto’s van jullie dag en een paar mooie afdrukjes ontvang je bij 5 uur fotografie of meer ook een leuk harmonicaboekje met 6 tot 8 foto’s van allerlei verschillende momentjes. Ik word altijd blij van een volledige reportage waarbij niets mist! Dit mag natuurlijk ook een feestje zijn om achteraf te ontvangen, want laten we eerlijk zijn, nadat je er maanden naar hebt toegeleefd zijn de foto’s het laatste wat je krijgt en waarmee je altijd je dag kunt terug beleven.

Ik vond het leuk om eens te laten zien hoe zo’n pakketje er nu eigenlijk uit ziet, want daar kun je je dan vast op verheugen na jullie bruiloft!

bruidsfotografie pakketje(more…)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Bruidsreportage Suzanne & Ralf // Enkhuizen

26 april 2018 was het zo ver, de eerste bruiloft die gepland stond voor 2018, de  trouwerij van Suzanne en Ralf was er 1 om nog lang van na te genieten! Deze bruiloft vond plaats in het Zuiderzeemuseum van Enkhuizen. Enkhuizen zelf is al een fotogeniek stadje om te zien en het museum maakte het helemaal af! Leuk om er weer eens rond te lopen, want toen ik nog een klein meisje was ben ik hier meerdere keren geweest.

Op een mooie zonnige dag zijn ik en mijn second shooter afgereisd naar Almere om te beginnen met de aankleding van de bruid en hun dochtertje; het bruidsmeisje. Een prachtige jurk voor beiden en met gipskruid in hun haren waren zij er helemaal klaar voor en mocht de bruidegom zijn bruid en bruidsmeisje komen bewonderen. Na de lunch was het tijd voor foto’s. Het stel had een aantal leuke locaties hiervoor bedacht, zoals de haven waar hun zeilboot op dat moment lag, de stadspoort van Enkhuizen en natuurlijk de straatjes van het Zuiderzeemuseum. De ceremonie vond plaats in een heel schattig wit kerkje dat in het museum staat en ook de taart aansnijden en het diner vond plaats bij dit leuke museum. Het was weer een hele gave en unieke bruiloft om bij te mogen zijn, een prachtige liefdevolle dag om op terug te kijken!

trouwfotograaf Noord-Holland(more…)

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Hi there!

Ben jij nieuwsgierig naar wie er achter Robin Polderman Fotografie zit, totaalbeeld van verschillende shoots en hoe ik denk?

Hier deel ik fotoshoots en bruiloften, tips en tricks af en toe wat persoonlijker verhalen zoals bijvoorbeeld trips die ik maak en wat er in mij omgaat fotografie-wise. Reacties vind ik leuk en vragen stellen mag altijd!  :)

Menu