Menu
trouwfotograaf robin polderman

MEET ROBIN

lijn trouwfotografie alkmaar

 

Leuk dat je even hier komt kijken! Mijn naam is Robin. Creatief, dagdromer, beelddenker, doorzetter; dat ben ik! Trouwfotograaf en newbornfotograaf. Vanuit Opperdoes fotografeer ik in omgeving Medemblik, Hoorn en Alkmaar, maar ik ben niet gebonden aan Noord-Holland en reis ook heel graag door de rest van het land en daarbuiten om bruiloften en newborn baby's vast te leggen.

Ben ik niet aan het fotograferen dan kun je mij vinden bij mijn paarden, of bij mijn vriend en dochtertje en onze 4 katten. Ik reis graag en vind het superleuk om samen met mijn vriend nieuwe landen en steden te verkennen. Alle friends afleveringen heb ik al 100x gezien en ik eet graag paprika chips en milka chocolade. Ik hou van de zon, maar ook zeker van regen en sneeuw en ben stiekem ook graag bezig met interieur en het ontwerpen van websites. Ooit begonnen als grafisch vormgever en ondertussen mijn droom waargemaakt: fulltime (bruids)fotograaf. Dat is namelijk wat ik het liefste doe!

Statement

Fotografie is voor mij een wijze om iets voor eeuwig vast te kunnen leggen zodat er altijd naar teruggekeken kan worden. Je herinneringen worden versterkt door beeld en je kunt zoveel makkelijker momenten terughalen!

 

Ik ben gek op romantische tijdloze beelden en natuurlijk details. Een bruiloft of juist die eerste weken van een newborn baby zijn dingen die zo snel voorbij gaan en waar je toch veel kleine kostbare dingen niet van onthoud.

 

Door middel van foto's kun je dit altijd weer voor je halen! De belangrijkste hoogtepunten in jouw leven verdienen dit gewoon en dat is nu precies waarom ik ze graag voor je vast leg.

MIJN FAVORIETEN

trouwen in het buitenland fotografieTALEN LEREN //
Ik hou van reizen en daarbij dan
vooral ook het leren van
nieuwe talen vind ik superleuk! I'm in
voor jullie buitenlandse bruiloft dus!
bruidstaart bruiloft noord HollandTAART //
You gotta love cake, ik kan er
gerust mijn dag mee beginnen
buitenlandse bruiloft trouwfotograaf mallorcaMALLORCA //
voor mij de leukste bestemming ooit!
fotograaf noord Holland tulpenBLOEMEN //
Van bloemen wordt ik altijd zo blij!
Geef mij ook maar een tuin vol!
paardenfotograaf noord HollandPAMBA & ELZA //
Mijn 2 oudjes, waarvan ik Pamba
zelfs al 17 jaar in bezit heb.
gezin newborn en trouwfotograaf noord hollandLIEFDE//
Mijn leuke gezinnetje
trouwfotograaf-zuid-holland-leiden.jpg

BRUIDSFOTOGRAFIE

fotograaf alkmaar hoorn noord-holland

ZWANGER & LIEFDE

newborn-shoot-alkmaar-hoorn-baby-lief

NEWBORN LIFESTYLE

Bruids- en newbornfotograaf Noord-Holland

Leuk dat je even hier komt kijken! Mijn naam is Robin. Creatief, dagdromer, beelddenker, doorzetter; dat ben ik!  Vanuit Opperdoes fotografeer ik in omgeving Medemblik, Hoorn en Alkmaar, maar ik ben niet gebonden aan Noord-Holland en reis ook graag door de rest van het land en daarbuiten om van alles vast te leggen.

Ben ik niet aan het fotograferen dan kun je mij vinden bij mijn paarden, of bij mijn vriend en dochtertje en onze 4 katten. Ik reis graag en vind het superleuk om samen met mijn vriend nieuwe landen en steden te verkennen. Alle friends afleveringen heb ik al 100x gezien en ik eet graag paprika chips. Ik hou van de zon, maar ook zeker van regen en sneeuw en ben stiekem ook graag bezig met interieur en het ontwerpen van websites. Ooit begonnen als grafisch vormgever en nu hard onderweg om mijn droom waar te maken; fulltime (bruids)fotograaf. Dat is namelijk wat ik het liefste doe!

Fotografie is voor mij een wijze om iets voor eeuwig vast te kunnen leggen zodat er altijd naar teruggekeken kan worden. Je herinneringen worden versterkt door beeld en je kunt zoveel makkelijker momenten terughalen! Ik ben gek op romantische tijdloze beelden en natuurlijk details. Een bruiloft of juist die eerste weken van een newborn baby zijn dingen die zo snel voorbij gaan en waar je toch veel kleine kostbare dingen niet van onthoud. Door middel van foto’s kun je dit altijd weer voor je halen! De belangrijkste hoogtepunten in jouw leven verdienen dit gewoon en dat is nu precies waarom ik ze graag voor je vast leg.

Lees meer...

Fotograferen is wat ik het allerliefste doe! Ik voel mij altijd enorm vereerd als ik jullie bruiloft of newborn mag vastleggen. Ik vertel verhalen met mijn beelden en creeer op deze manier prachtige herinneringen voor jullie. Ik ben daarom graag jouw lifetime fotograaf. Elkaar leren kennen waardoor je je steeds meer op je gemak gaat voelen. Van een engagementshoot tot bruiloft, tot zwangerschap of een lifestyle newborn shoot. Ik maak jullie verhaal graag helemaal compleet.

.