Leuk dat je even hier komt kijken! Mijn naam is Robin. Creatief, dagdromer, beelddenker, doorzetter; dat ben ik!  Vanuit Opperdoes fotografeer ik in omgeving Medemblik, Hoorn en Alkmaar, maar ik ben niet gebonden aan Noord-Holland en reis ook graag door de rest van het land en daarbuiten om van alles vast te leggen.

Ben ik niet aan het fotograferen dan kun je mij vinden bij mijn paarden, of bij mijn vriend en dochtertje en onze 4 katten. Ik reis graag en vind het superleuk om samen met mijn vriend nieuwe landen en steden te verkennen. Alle friends afleveringen heb ik al 100x gezien en ik eet graag paprika chips. Ik hou van de zon, maar ook zeker van regen en sneeuw en ben stiekem ook graag bezig met interieur en het ontwerpen van websites. Ooit begonnen als grafisch vormgever en nu hard onderweg om mijn droom waar te maken; fulltime (bruids)fotograaf. Dat is namelijk wat ik het liefste doe!

trouwfotograaf Hoorn Alkmaar Robin Polderman

Favorites

fotograaf reizen

Reizen! En dan met name warme landen, palmbomen en strand!

newborfotografie Alkmaar hoorn

Mijn kleine fijne gezinnetje 
Foto door Stories by Pien

trouwfotograaf hoorn Alkmaar second shooter

Shauni. De beste vriendin/collega die iemand zich maar wensen kan

paardenfotograaf noord-holland Alkmaar

Mijn 2 paarden en ook zeker mijn 4 katten

newbornfotograaf Alkmaar

Het strand, fruit, smoothies, ijsjes, zomer, love it all!

The reason why

Fotografie is voor mij een wijze om iets voor eeuwig vast te kunnen leggen zodat er altijd naar teruggekeken kan worden. Je herinneringen worden versterkt door beeld en je kunt zoveel makkelijker momenten terughalen! Ik ben gek op romantische tijdloze beelden en natuurlijk details. Een bruiloft of juist die eerste weken van een newborn baby zijn dingen die zo snel voorbij gaan en waar je toch veel kleine kostbare dingen niet van onthoud. Door middel van foto's kun je dit altijd weer voor je halen! De belangrijkste hoogtepunten in jouw leven verdienen dit gewoon en dat is nu precies waarom ik ze graag voor je vast leg.

Menu