Fotograaf Noord-Holland
Sfeervolle spontane beelden gemaakt met liefde.

Spontane beelden die jullie in het moment vastleggen. De liefde voor elkaar en waar je op staat zoals je bent. In deze stijl leg ik als fotograaf uit Noord-Holland naast bruiloften ook graag stelletjes, jouw zwangerschap, jouw jonge gezin of dieren vast. 

newbornfotograaf Noord-Holland

Lekker samen de natuur in, lekker knuffelen en een kleine maar gezellige wandeling maken nabij de duinen richting Alkmaar, de oude straatjes van Hoorn of bijvoorbeeld een prachtig bos. Dat is hoe ik een loveshoot en zwangerschapsshoot, maar ook een gezinsshoot voor me zie. Alle 3 hebben namelijk gemeen dat er veel liefde in het spel is en dat jullie speciaal voor elkaar zijn. Als fotograaf werk ik voornamelijk in Noord-Holland en leg ik elk waardevol moment voor jullie vast. Ik vind het ontzettend bijzonder als ik dit voor jullie mag doen en stop al mijn liefde in het maken van deze plaatjes voor jullie.

Na de fotoshoot ontvang je daarom ook een minialbum, omdat ik vind dat jullie ook iets tastbaars aan de shoot moeten overhouden.

zwangerschapsshoot noord holland strand

Vraag nu snel de brochure aan
en ontvang meer informatie!

Benieuwd naar meer fotografie? Neem een kijkje op mijn blog.

loveshoot Hoorn Alkmaar

Loveshoots & zwangerschapsfotografie

Verliefd en al een tijdje gelukkig samen.. Die sterke band wil je natuurlijk graag vastgelegd hebben door een fotograaf om voor altijd naar terug te kunnen kijken en laat ik de liefde vast leggen nu een van de mooiste dingen vinden die er is!

25 high res. foto's
2 personen
Incl. minialbum 15x15cm 
Geen reiskosten tot een straal van 20km
incl. 9% BTW

Prijs: 145 euro

gezinsfotograaf Noord-Holland Hoorn Alkmaar

Gezinsfotografie

Ooit waren jullie met zijn tweeen en nu is jullie geluk uitgebreid met een kindje of misschien zelfs 2. Ik leg jullie als gezinsfotograaf graag vast op een spontane en ongedwongen manier. Liefst in de duinen of op een andere mooie plek in de natuur!

25 high res. foto's
1 tot 4 personen
Incl. minialbum 15x15cm
Geen reiskosten tot een straal van 20km
incl. 9% BTW

Prijs: 145 euro


Optioneel bij te boeken;
Elk persoon extra kost 15 euro.

Dierenfotograaf Noord-Holland Alkmaar Hoorn

Dierenfotografie

Paarden en honden zijn mijn favoriete dieren, maar ook katten mogen niet ontbreken. Ik zet mij in ieder geval ook graag in als dierenfotograaf om jullie band op een mooie manier vast te leggen. We kiezen een mooi plekje uit in de natuur die bij jullie past.

20 high res. foto's
1 dier + persoon
reiskosten tot een straal van 20km
incl. 21% BTW

Prijs: 140 euro

Optioneel bij te boeken;
Elk dier extra kost 15 euro.

+ minialbum - 25 euro extra

Menu