Menu

Fotograaf Noord-Holland

Sfeervolle spontane beelden, gemaakt met liefde

zwangerschapsshoot noord Holland alkmaar loveshoot
gezinsfotograaf noord Holland hoorn alkmaar
zwangerschapsfotograaf noord Holland hoorn

Als fotograaf uit Noord-Holland hou ik van spontane beelden die jullie in het moment vastleggen. De liefde voor elkaar en foto's waar je op staat zoals je bent en wie jullie samen zijn. In deze stijl fotografeer ik als fotograaf uit omgeving Hoorn/Alkmaar naast bruiloften ook graag een loveshoot, zwangerschapsshoot of gezinsshoot buiten in de natuur. Dit doe ik door tijdens een fijne wandeling jullie lekker te laten spelen met jullie kinderen of door jullie samen kleine opdrachtjes te geven zodat jullie een leuke tijd hebben en ik ondertussen ongezien de leukste beelden kan vastleggen.

 

natuur fotograaf noord holland

Ervaringen

ZWANGERSCHAP, LOVESHOOT & GEZIN

lijn trouwfotografie alkmaar

Lekker samen de natuur in, lekker knuffelen en een kleine maar gezellige wandeling maken nabij de duinen richting Alkmaar, de oude straatjes van Hoorn of bijvoorbeeld een prachtig bos. Dat is hoe ik een loveshoot en zwangerschapsshoot, maar ook een gezinsshoot voor me zie. Alle 3 hebben namelijk gemeen dat er veel liefde in het spel is en dat jullie speciaal voor elkaar zijn. Als fotograaf werk ik voornamelijk in Noord-Holland rond Hoorn en Alkmaar en leg ik elk waardevol moment voor jullie vast. Ik vind het ontzettend bijzonder als ik dit voor jullie mag doen en stop al mijn liefde in het maken van deze plaatjes voor jullie.

 

zwangerschapsshoot noord-holland fotograaf

Benieuwd naar meer fotografie? Neem een kijkje op mijn blog.

ZWANGERSCHAP EN LOVESHOOTS

lijn trouwfotografie alkmaar

 

Als zwangerschapsfotograaf in Noord-Holland leg ik graag jullie liefde en sterke band samen vast. Er groeit een prachtige baby in jouw buik en voordat je het weet mag je die vasthouden. Ben je niet zwanger maar wil je graag jullie liefde vast laten leggen tijdens een loveshoot dan help ik jullie graag verder! Vraag vrijblijvend mijn brochure aan voor meer pakketten en informatie.

 

Voorbeeld pakket:

10 high res. foto's

incl. 1 afdruk op 20x30cm
2 personen
Geen reiskosten binnen een straal van 20km
incl. 21% BTW

 

Prijs: 225 euro

 

Optioneel: Ook zeker weten een newbornshoot? Boek

een combinatie shoot.

 

loveshoot alkmaar hoorn fotograaf

GEZIN EN FAMILIE

lijn trouwfotografie alkmaar

 

Liefde is het mooiste wat er is en ik leg dan ook met liefde jullie band als gezin of familie vast. Als gezinsfotograaf uit Hoorn en omgeving leg ik jullie graag vast op een spontane en ongedwongen manier. Liefst in de duinen of op een andere mooie plek in de natuur, lekker spelend met jullie kinderen. Vraag vrijblijvend mijn brochure aan voor meer pakketten en informatie.

 

 

Voorbeeld pakket:

 

10 high res. foto's

incl. 1 afdruk op 20x30cm
4 personen
Geen reiskosten binnen een straal van 20km
incl. 21% BTW

 

Prijs: 235 euro


Optioneel: Extra personen zijn bij te boeken.

 

BROCHURE FOTOSHOOTS

lijn trouwfotografie alkmaar

Ik hou van transparante informatie en duidelijkheid vooraf. Daarom heb ik een digitale brochure gemaakt die jullie vooraf kunnen aanvragen. Ik heb 3 pakketten voor mijn fotoshoots en deze zijn hierin te vinden.

 

Dus ben je op zoek naar een fotograaf rond Noord-Holland voor jouw fotoshoot, vraag dan vrijblijvend mijn brochure aan. Je vindt hierin meer informatie over mijn stijl, werkwijze en prijzen.

Fotoshoots Noord-Holland

Ben je geïnteresseerd in een shoot met jouw baby, gezin, paard of hond? Hartstikke leuk! Ik geef je graag alvast meer informatie over mijn shoots zodat je precies weet wat je te wachten staat. Datgene wat natuurlijk het hoogst in het vaandel staat zijn een variatie aan kwalitatief goede en tijdloze foto’s die jij/jullie natuurlijk voor altijd kunnen koesteren.

Spreekt mijn manier van werken je aan en word je blij van mijn foto’s? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via: robin@polderman-photography.com voor meer informatie of het boeken van een shoot.

Wil je meer weten over de tarieven? Deze kun je vinden onder het kopje tarieven en bied meer informatie over wat je hiervoor krijgt.