Menu

Fotograaf Noord-Holland

Sfeervolle spontane beelden, gemaakt met liefde

zwangerschapsshoot noord Holland alkmaar loveshoot
gezinsfotograaf noord Holland hoorn alkmaar
zwangerschapsfotograaf noord Holland hoorn

Spontane beelden die jullie in het moment vastleggen. De liefde voor elkaar en foto's waar je op staat zoals je bent en wie jullie samen zijn. In deze stijl leg ik als fotograaf uit Noord-Holland naast bruiloften ook graag stelletjes, jouw zwangerschap of gezin vast. Dit doe ik door jullie lekker te laten spelen of jullie samen kleine opdrachtjes te geven zodat jullie een leuke tijd hebben en ik ondertussen ongezien de leukste beelden kan vastleggen.

 

natuur fotograaf noord holland

Ervaringen

ZWANGERSCHAP, LOVESHOOT & GEZIN

lijn trouwfotografie alkmaar

Lekker samen de natuur in, lekker knuffelen en een kleine maar gezellige wandeling maken nabij de duinen richting Alkmaar, de oude straatjes van Hoorn of bijvoorbeeld een prachtig bos. Dat is hoe ik een loveshoot en zwangerschapsshoot, maar ook een gezinsshoot voor me zie. Alle 3 hebben namelijk gemeen dat er veel liefde in het spel is en dat jullie speciaal voor elkaar zijn. Als fotograaf werk ik voornamelijk in Noord-Holland en leg ik elk waardevol moment voor jullie vast. Ik vind het ontzettend bijzonder als ik dit voor jullie mag doen en stop al mijn liefde in het maken van deze plaatjes voor jullie.

 

Na de fotoshoot ontvang je daarom ook een minialbum, omdat ik vind dat jullie ook iets tastbaars aan de shoot moeten overhouden.

zwangerschapsshoot noord-holland fotograaf

Benieuwd naar meer fotografie? Neem een kijkje op mijn blog.

ZWANGERSCHAP

lijn trouwfotografie alkmaar

 

Als zwangerschapsfotograaf in Noord-Holland leg ik graag jullie liefde en sterke band samen vast. Er groeit een prachtige baby in jouw buik en voordat je het weet mag je die vasthouden en ben je je buik alweer kwijt, heel bijzonder en het is het waard om dit vast te leggen. Ook jouw newborn shoot leg ik graag vast.

 

20 high res. foto's
2 personen
Incl. minialbum 15x15cm
Geen reiskosten tot een straal van 20km
incl. 9% BTW

 

Prijs: 165 euro

 

Optioneel: Ook zeker weten een newbornshoot? Boek

een combinatie shoot.

 

LOVESHOOTS + GEZIN

lijn trouwfotografie alkmaar

 

Liefde is het mooiste wat er is en ik leg dan ook met liefde jullie band vast. Dit geldt ook voor jullie gezin ik leg jullie als gezinsfotograaf graag vast op een spontane en ongedwongen manier. Liefst in de duinen of op een andere mooie plek in de natuur, lekker spelend met jullie kinderen.

 

20 high res. foto's
1 tot 4 personen
Incl. minialbum 15x15cm
Geen reiskosten tot een straal van 20km
incl. 9% BTW

 

Prijs: 165 euro


Optioneel bij te boeken;
Elk persoon extra kost 15 euro.

 

aboutfotoshoots

Ben je geïnteresseerd in een shoot met jouw baby, gezin, paard of hond? Hartstikke leuk! Ik geef je graag alvast meer informatie over mijn shoots zodat je precies weet wat je te wachten staat. Datgene wat natuurlijk het hoogst in het vaandel staat zijn een variatie aan kwalitatief goede en tijdloze foto’s die jij/jullie natuurlijk voor altijd kunnen koesteren.

Spreekt mijn manier van werken je aan en word je blij van mijn foto’s? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via: robin@polderman-photography.com voor meer informatie of het boeken van een shoot.

Wil je meer weten over de tarieven? Deze kun je vinden onder het kopje tarieven en bied meer informatie over wat je hiervoor krijgt.