Menu
newbornfotograaf noord holland brochure

Lieve mama to be,

 

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap. Wat ontzettend leuk dat je een kindje verwacht!

 

Vraag nu vrijblijvend mijn brochure aan. Deze brochure staat vol met informatie over mijn newbornshoots en zwangerschapsshoots prijzen, pakketten, mijn werkwijze, maar ook tips om de newborn shoot fijn te laten verlopen.

Bedankt voor je bericht! Je kunt binnen een 24 uur een antwoord van mij verwachten. (check ook even je spam als je niets hebt ontvangen!)Helaas is er iets fout gegaan, probeer het nog een keer of stuur een mailtje naar: robin@polderman-photography.com

 

Een pasgeboren baby blijft maar heel even echt klein en hoe cliché het ook klinkt, het gaat echt ontzettend snel! Voordat je het weet, zitten ze, kruipen ze en staan ze al. Als ze nog zo jong en klein zijn is het dus echt een goed moment om een newborn shoot te doen met het hele gezin, een shoot die je anders altijd maar uit zou stellen, nu wel in te plannen. Als newborn fotograaf uit Noord-Holland doe ik voornamelijk aan lifestyle fotografie, een newborn shoot is ongedwongen en met tijd voor elkaar. Geen vreemde houdingen, mandjes of andere poespas en niet al te veel gefriemel aan jullie baby, maar met knuffelmomentjes samen met de ouders en eventuele andere grote broers, zussen of zelfs huisdieren. We richten de newborn shoot verder helemaal in zoals jij dat wilt en ik ga lekker mee in het ritme van jullie als gezin met jullie pasgeboren kindje.

newbornfotografie mama shoot

Mijn favorieten

 

 

Ben je benieuwd naar meer foto's of fine tips van een newborn shoot in Noord-Holland? Neem een kijkje op de blog van Newbornfotograaf Noord-Holland

trouwfotograaf robin polderman

MEET ROBIN

lijn trouwfotografie alkmaar

 

Mijn naam is Robin. Creatief, dagdromer, beelddenker, doorzetter; dat ben ik! Ik kom uit Noord-Holland, maar reis voor fotografie heel Europa door. Als ik niet aan het werk ben kun je mij vinden bij mijn 2 kindjes, mijn 2 paarden of vriendinnen. Alle Friends en Gossip Girl afleveringen heb ik al 100 keer gezien, lekker op de bank met een wijntje of paprikachips en een reep (milka)chocolade. Daarnaast reis ik graag ook al doe ik dat te weinig en ik vind het leuk om talen te leren.

 

Al jong ben ik begonnen met fotograferen en ondertussen fotografeer ik nu zo'n 8 jaar bruiloften. Het mooiste van alles vind ik het vastleggen van de echte momenten en ik werk dan ook graag op de achtergrond. Ik vind het een eer om die dag onderdeel te mogen zijn van jullie vrienden en familie en op elk bijzonder moment o pde eerste rij te mogen staan en al die bijzondere momentjes vast te leggen zodat jullie die nooit hoeven te vergeten.

babyshoot alkmaar tweeling

TARIEVEN

lijn trouwfotografie alkmaar

 

Ondertussen heb ik al heel wat lieve baby'tjes gefotografeerd. Ik vind het echt ontzettend bijzonder als ik als 1 van de eerste jouw kleintje mag ontmoeten en deze vast mag leggen. Natuurlijk begrijp ik dat het fijn is om te weten waar je aan toe bent. Ik stop in ieder geval al mijn liefde in de foto's van jullie als gezin.

 

Hieronder vind je een voorbeeldprijs van het medium pakket. Voor meer prijzen en informatie kun je het formulier invullen om de newbornbrochure aan te vragen.

 

 

Voorbeeld pakket

 

15 high res. digitale

foto's(naar keuze)

incl. 1 afdruk op 20x30cm

incl. ouders en broertjes/zusjes op de foto

 

Boek je in de maanden april/mei dan krijg je een gratis minialbum of 25 euro korting bij cadeau!

 

Prijs: €265,-

 

Past lichte lifestyle fotografie zonder poespas bij jullie? Vraag vrijblijvend de brochure aan en wie weet zien wij elkaar binnenkort tijdens een gezellige babystoot. :-)

Bedankt voor je bericht! Je kunt binnen een 24 uur een antwoord van mij verwachten. (check ook even je spam als je niets hebt ontvangen!)Helaas is er iets fout gegaan, probeer het nog een keer of stuur een mailtje naar: robin@polderman-photography.com