Menu
newbornfotograaf noord holland brochure

Lieve mama to be,

 

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!

 

Wat ontzettend leuk dat je een kindje verwacht! Heel bijzonder. Als je graag een zwangerschap en/of newbornshoot wil boeken, maar liever eerst meer informatie hebt voordat je een keuze maakt kun je vrijblijvend mijn brochure aanvragen. Deze brochure staat vol met informatie over mijn prijzen, pakketten, mijn werkwijze en meer.

Bedankt voor je bericht! Je hoort zo snel mogelijk van mij.Helaas is er iets fout gegaan, probeer het nog een keer of stuur een mailtje naar: robin@polderman-photography.com
newbornfotografie mama shoot

Lifestyle fotografie & minialbum

Een zwangerschapsshoot probeer ik ongedwongen vast te leggen, soms thuis, vaker in de natuur samen met eventuele broertjes en zusjes. Daarna volgt een newbornshoot ook ongedwongen en zonder poespas. Geen mandjes, mutsjes of gekke poses, maar lifestyle; spontaan, details en zoals het op dat moment is. Ik hou van die spontane en intieme momenten. Knuffelend met broertjes en zusjes, met de ouders en natuurlijk een paar prachtige foto's van jullie baby alleen. Na de shoot ontvang je een minialbum cadeau, want er is natuurlijk niets leukers dan de foto's van jouw kersverse baby met iedereen te delen.

newbornfotografie minialbum shoot