Menu
sitter shoot brochure

Lieve mama,

 

Vaak hoor ik van ouders dat ze denken dat als de newborn shoot niet binnen de eerste paar weken plaats vind ze de boot hebben gemist en een gezinsshoot wordt dan op de lange baan geschoven. Dit is echter zonde, want stel je nu eens voor, je baby rolt net om, lacht breeduit , maakt grapjes en probeert misschien zelfs al te zitten. Dát is wat ik voor jullie wil vastleggen en waar ik jullie met liefde mee wil helpen, want deze foto's zijn misschien zelfs nog wel leuker. Vraag de brochure aan voor meer informatie over deze fijne ontspannen shoot!

Bedankt voor je bericht! Je kunt binnen een 24 uur een antwoord van mij verwachten. (check ook even je spam als je niets hebt ontvangen!)Helaas is er iets fout gegaan, probeer het nog een keer of stuur een mailtje naar: robin@polderman-photography.com

Het eerste lachje, spelen met de voetjes of handjes, lekker omrollen en echt contact.

 

Alles in de wereld van een baby is bijzonder en na een jaar vraag je je al af hoe het kan dat die kleine mini nu al zoveel heeft geleerd en enorm is gegroeid. Je krijgt steeds meer mijlpalen en dat is nu precies waarom het ook leuk is om later in het eerste jaar een baby fotoshoot te laten maken.

 

Dat lieve lachje is priceless en de humor die ze hebben onbeschrijflijk. Na 3 maanden kun je al een echt karaktertje bij je kleintje ontdekken en dat karaktertje en de foto's die je hiervan krijgt tijdens een babyshoot zijn misschien bijna nog wel leuker!

trouwfotograaf robin polderman

MEET ROBIN

lijn trouwfotografie alkmaar

 

Mijn naam is Robin. Creatief, dagdromer, beelddenker, doorzetter; dat ben ik! Ik kom uit Noord-Holland, maar reis voor fotografie heel Europa door. Als ik niet aan het werk ben kun je mij vinden bij mijn 2 kindjes, mijn 2 paarden of vriendinnen. Alle Friends en Gossip Girl afleveringen heb ik al 100 keer gezien, lekker op de bank met een wijntje of paprikachips en een reep (milka)chocolade. Daarnaast reis ik graag ook al doe ik dat te weinig en ik vind het leuk om talen te leren.

 

Al jong ben ik begonnen met fotograferen en ondertussen fotografeer ik nu zo'n 8 jaar bruiloften. Het mooiste van alles vind ik het vastleggen van de echte momenten en ik werk dan ook graag op de achtergrond. Ik vind het een eer om die dag onderdeel te mogen zijn van jullie vrienden en familie en op elk bijzonder moment o pde eerste rij te mogen staan en al die bijzondere momentjes vast te leggen zodat jullie die nooit hoeven te vergeten.

Babyfotografie

 

 

Ben je benieuwd naar meer foto's of fijne tips van een baby shoot in Noord-Holland? Neem een kijkje op de blog van babyfotograaf Noord-Holland

Past lichte lifestyle fotografie zonder poespas bij jullie? Vraag vrijblijvend de brochure aan en wie weet zien wij elkaar binnenkort tijdens een gezellige babystoot. :-)

Bedankt voor je bericht! Je kunt binnen een 24 uur een antwoord van mij verwachten. (check ook even je spam als je niets hebt ontvangen!)Helaas is er iets fout gegaan, probeer het nog een keer of stuur een mailtje naar: robin@polderman-photography.com

Ervaringen -trouwfotograaf Noord-Holland

Robin Polderman Fotografie 9.5 out of 32 reviews

landingspagina sittershoot