Menu

 

 

Lichte, romantische en spontane trouwfotografie.

Liefdevolle en tijdloze beelden om voor altijd die mooie momenten te herinneren.

 

 

LICHTE & ROMANTISCHE TROUWFOTOGRAFIE

lijn trouwfotografie alkmaar

 

Yay, jullie gaan trouwen! Als trouwfotograaf vind ik het ontzettend leuk om herinneringen voor later te creëren, momenten zoals hoe opa een traantje wegpinkt of hoe je wordt weggeven door je vader of moeder kun je door middel van de mooiste beelden weer voor je halen. Dat is dus precies wat ik als bruidsfotograaf op een ongedwongen en ontspannen manier zo graag vastleg. Jullie trouwdag: vol liefde, emoties en plezier en met al jullie dierbaren om jullie heen.

 

Hou je van lichte, romantische, maar ook zeker spontane fotografie dan zijn wij misschien wel een hele mooie match!

 

bruidsfotograaf hoorn noord holland trouwboeket

Mijn favorieten

trouwmagazine trouwfotograaf noord Holland

Lieve bruid to be,

 

Gefeliciteerd met jullie verloving, superleuk dat jullie gaan trouwen! Vraag hier geheel vrijblijvend de gratis trouwbrochure die zal al veel van jullie vragen beantwoorden. Je ontvangt de brochure altijd binnen een paar uur in je inbox.

 

Bij aanvraag via dit formulier ontvang je op dit moment bij een uiteindelijke boeking 50 euro korting.

Bedankt voor je bericht! Je kunt binnen een 24 uur een antwoord van mij verwachten. (check ook even je spam als je niets hebt ontvangen!)Helaas is er iets fout gegaan, probeer het nog een keer of stuur een mailtje naar: robin@polderman-photography.com
trouwfotografies haven hoorn

TARIEVEN

lijn trouwfotografie alkmaar

 

Ondertussen heb ik al 100+ bruiloften gefotografeerd. Ik vind het echt ontzettend tof als ik bij zo'n bijzondere dag aanwezig mag zijn en stop al mijn liefde in jullie trouwfoto's. Natuurlijk begrijp ik dat het fijn is om te weten waar je aan toe bent. Bij al mijn pakketten ontvang je een prachtig album en een informatiemagazine met allerlei handige tips voor jullie trouwfoto's. Daarnaast gaat er bij mij vanaf 10 uur fotografie standaard een fijne second shooter mee.

 

Hieronder vind je een voorbeeldpakket. Voor meer prijzen en informatie kun je het formulier invullen om de trouwbrochure aan te vragen.

 

 

Voorbeeld pakket

 

6 uur fotografie

Minimaal 300 high res. foto’s

 

+ Geleverd in een mooie persoonlijke online gallery

+ minialbum

+ Informatiepakket

 

Nu met luxe album t.w.v. 275,-

wanneer je nog boekt voor 2023

 

Prijs: € 1395,-

 

trouwfotograaf robin polderman

MEET ROBIN

lijn trouwfotografie alkmaar

 

Mijn naam is Robin. Creatief, dagdromer, beelddenker, doorzetter; dat ben ik! Ik kom uit Noord-Holland, maar reis voor fotografie heel Europa door. Als ik niet aan het werk ben kun je mij vinden bij mijn 2 kindjes, mijn 2 paarden of vriendinnen. Alle Friends en Gossip Girl afleveringen heb ik al 100 keer gezien, lekker op de bank met een wijntje of paprikachips en een reep (milka)chocolade. Daarnaast reis ik graag ook al doe ik dat te weinig en ik vind het leuk om talen te leren.

 

Al jong ben ik begonnen met fotograferen en ondertussen fotografeer ik nu zo'n 8 jaar bruiloften. Het mooiste van alles vind ik het vastleggen van de echte momenten en ik werk dan ook graag op de achtergrond. Ik vind het een eer om die dag onderdeel te mogen zijn van jullie vrienden en familie en op elk bijzonder moment op de eerste rij te mogen staan en al die bijzondere momentjes vast te leggen zodat jullie die nooit hoeven te vergeten.

Past een lichte, romantische en spontane stijl bij jullie? Vraag vrijblijvend de brochure aan en wie weet spreken wij elkaar snel tijdens een gezellig kennismakingsgesprek. :-)

Bedankt voor je bericht! Je kunt binnen een 24 uur een antwoord van mij verwachten. (check ook even je spam als je niets hebt ontvangen!)Helaas is er iets fout gegaan, probeer het nog een keer of stuur een mailtje naar: robin@polderman-photography.com

LIEVE WOORDEN