Newborn shoot Noord-Holland

Lichte lifestylefotografie, gewoon lekker bij jullie thuis.

Een nieuw leven, dat lieve kleine wezentje waar je zo intens veel van houdt en waarvan je soms zou willen dat ze voor eeuwig klein blijven. Met een newborn shoot leg je de eerste momenten vast.

Als newbornfotograaf leg ik jouw newborn shoot in Noord-Holland  graag vast, want als mama van een babymeisje weet ik namelijk ook hoe snel deze tijd voorbij gaat. Daarom is dit echt het moment om je kindje en je gezin tijdens een newborn shoot vast te leggen. Gewoon lekker thuis zonder al teveel poespas. Zodat je beelden krijgt die nooit vervelen, waar je met trots op terug kunt kijken en je altijd die newborn tijd kunt herinneren.

newborn shoot Noord-Holland

Vraag nu snel de brochure aan
en ontvang meer informatie!

Portfolio newbornfotografie

Ben je benieuwd naar meer foto's van een newborn shoot in Noord-Holland? Neem een kijkje op de blog van Newbornfotograaf Noord-Holland

Newborn shoot Noord-Holland

Een newborn blijft maar heel even echt klein en hoe cliche het ook klinkt, het gaat ontzettend snel! Voordat je het weet, zitten ze, kruipen ze en staan ze al. Als ze nog zo jong en klein zijn is het dus echt een goed moment om een shoot met je gezin, die je anders altijd maar uitstelt, nu wel in te plannen. Als newborn fotograaf doe ik voornamelijk aan lifestyle fotografie, dit zijn ongedwongen prachtige plaatjes van jullie newborn zonder poespas gewoon bij jullie thuis. 

Hoe ga ik te werk?

Wij spreken gewoon fijn bij jullie thuis af. Hier maken we de mooiste foto's op het grote bed. Zowel van de baby alleen als van jullie gezin en met eventuele broertjes of zusjes. Wil je ook de hond erbij? Geen probleem. Een newborn shoot doe ik ongedwongen en met tijd voor elkaar. Geen vreemde houdingen, mandjes of andere poespas en niet al te veel gefriemel aan jullie baby. Knuffelmomentjes met jullie newborn en gewoon tijd om te voeden of een luier te verschonen. 

Wanneer vindt een newborn shoot plaats?

Een newborn shoot kan plaats vinden in de eerste 1/3 weken na de geboorte, maar oudere baby's zet ik ook graag op de foto. We richten de newborn shoot helemaal in zoals jij dat wilt.  Ik ben flexibel. Je kunt daarom altijd mailen na de geboorte, maar als je helemaal verzekerd wil zijn van een plekje kun je ook tijdens je zwangerschap een newborn shoot aanvragen. Een newborn shoot vindt plaats bij jullie thuis in Noord-Holland en in omgeving Alkmaar, Hoorn.

newborn shoot newbornfotografie hoorn Alkmaar

Kosten newborn shoot

35 high res. foto's
kleur en zwart wit
incl. mini album met alle foto's
reiskosten inbegrepen tot een straal van 20km
incl. BTW

Prijs: 175 euro

Combishoot zwangerschap & newborn;
+ 10 high res. foto's extra
+ verwerkt in het minialbum

Totaalprijs: 300 euro
Nu 75 euro korting: 225 euro

Zwangerschapsfoto's bekijken? Ga naar mijn portfolio

Heb jij interesse in een newborn shoot? Let's connect!

Mijn werkgebied voor een newborn shoot ligt voornamelijk rond Alkmaar en Hoorn Noord-Holland, maar laat je hierdoor niet tegenhouden, ik reis graag verder dan dat.

Menu