Newborn shoot Noord-Holland

Lichte lifestylefotografie, lekker bij jullie thuis.

Een nieuw leven, die lieve kleine baby waar je zo intens veel van houdt en waarvan je soms zou willen dat ze voor eeuwig klein blijven. Ik vind het superleuk en een eer als ik jullie pasgeboren baby mag vastleggen. 

Als newbornfotograaf uit Noord-Holland leg ik graag jullie newborn vast, want als mama van een babymeisje weet ik namelijk ook hoe snel deze tijd voorbij gaat en dat dit echt het moment om je kindje en je gezin tijdens een newborn shoot vast te leggen. Gewoon lekker thuis zonder al teveel poespas. Zodat je beelden krijgt die nooit vervelen, waar je met trots op terug kunt kijken en zodat je altijd die leuke newborn tijd kunt herinneren.

newborn shoot Noord-Holland

Portfolio newbornfotografie

Ben je benieuwd naar meer foto's van een newborn shoot in Noord-Holland? Neem een kijkje op de blog van Newbornfotograaf Noord-Holland

Newborn shoot Noord-Holland

Een pasgeboren baby blijft maar heel even echt klein en hoe cliché het ook klinkt, het gaat gewoon echt ontzettend snel! Voordat je het weet, zitten ze, kruipen ze en staan ze al. Als ze nog zo jong en klein zijn is het dus echt een goed moment om een newborn shoot te doen met het hele gezin. Als newborn fotograaf Noord-Holland doe ik voornamelijk aan lifestyle fotografie, een newborn shoot is ongedwongen en met tijd voor elkaar. Geen vreemde houdingen, mandjes of andere poespas en niet al te veel gefriemel aan jullie baby, maar met knuffelmomentjes en samen met de ouders en eventuele andere kindjes of huisdieren. We richten de newborn shoot verder helemaal in zoals jij dat wilt en ik ga lekker mee in het ritme van jullie als gezin met jullie pasgeboren kindje. 

Als newbornfotograaf kom ik bij jullie thuis en werk ik voornamelijk in omgeving Noord-Holland Alkmaar/Hoorn, maar reis voor een newborn shoot ook graag naar andere plaatsen. 

newborn shoot newbornfotografie hoorn Alkmaar

Kosten newborn shoot

Small:  125 euro
(
5 high res. foto's naar keuze)

Large:
25 high res. foto's naar keuze
kleur en selectie zwart wit 
incl. mini album met alle foto's

Prijs: 199 euro

Alle pakketten zijn inclusief BTW en
reiskosten inbegrepen tot een straal van 20km

Kosten combishoot

Small: 225 euro(5 newborn & 5 zwangerschap, naar keuze)

Large:
15 high res. foto's newborn naar keuze
 15 high res. foto's zwanger naar keuze
Kleur en selectie zwart wit
Verwerkt in gratis minialbum

Prijs: 275 euro

Alle pakketten zijn inclusief BTW en 
reiskosten inbegrepen tot een straal van 20km

Heb jij interesse in een newborn shoot in Noord-Holland? Download de brochure!

Mijn werkgebied voor een newborn shoot ligt voornamelijk rond Alkmaar en Hoorn Noord-Holland, maar laat je hierdoor niet tegenhouden, ik reis graag verder dan dat.

Menu