Newborn fotograaf Noord-Holland
Lichte lifestylefotografie, gewoon lekker bij jullie thuis

Een nieuw leven, een klein wezentje waar je zo intens veel van houdt en waarvan je soms zou willen dat ze voor eeuwig klein blijven.

Baby's zijn maar zo ontzettend kort klein dat dit echt het moment is om je kindje en eventueel je gezin tijdens een newborn shoot vast te leggen. Gewoon lekker thuis zonder al teveel poespas. Zodat je beelden krijgt die nooit vervelen, waar je met trots naar die leuke babytijd terug kunt kijken en je altijd die newborn tijd kunt herinneren.

newborn shoot Noord-Holland
newbornfotograaf noord holland hoorn Alkmaar
newborn lifestyle noord holland hoorn

Waarom een newborn shoot

Een newborn blijft maar heel even echt klein en hoe cliche het ook klinkt, het gaat ontzettend snel! Voordat je het weet, zitten ze, kruipen ze en staan ze al. Als ze nog zo jong en klein zijn is het dus echt een goed moment om een shoot met je gezin, die je anders altijd maar uitstelt, nu wel in te plannen. Als newborn fotograaf doe ik voornamelijk aan lifestyle fotografie, dit zijn ongedwongen prachtige plaatjes van jullie newborn zonder poespas gewoon bij jullie thuis. 

Hoe ga ik te werk?

Wij spreken gewoon fijn bij jullie thuis af. Hier maken we de mooiste foto's op het grote bed. Zowel van de baby alleen als van jullie gezin en met eventuele broertjes of zusjes. Wil je ook de hond erbij? Geen probleem. Dit doe ik ongedwongen en met tijd voor elkaar. Geen vreemde houdingen, mandjes of andere poespas en niet al te veel gefriemel aan jullie baby. Knuffelmomentjes met jullie newborn en gewoon tijd om te voeden of een luier te verschonen. 

Wanneer vindt een newborn shoot plaats?

De shoot kan plaats vinden in de eerste 2/3 weken na de geboorte, maar ben je er nog niet klaar voor en wil je graag pas een shoot doen met 3 maanden? Ook dat is mogelijk. We richten de newborn shoot helemaal in zoals jij dat wilt.  Je kunt mailen na de geboorte, maar als je zeker wil zijn dat ik vlak na de geboorte van jullie kleintje tijd heb voor een shoot, vraag deze dan al in je zwangerschap aan en mail zodra je bevallen bent om de datum vast te leggen.

Portfolio newbornfotografie

newborn fotografie hoorn

Kosten newborn shoot

35 high res. foto's
incl. mini album met alle foto's
reiskosten inbegrepen tot een straal van 20km
incl. BTW

Prijs: 175 euro

Optioneel bij te boeken;
Luxe USB stick
+ 5 afdrukken

+ 35 euro extra

Wil je wat anders of woon je verder dan 20km?
Mail mij voor de mogelijkheden en een aangepaste offerte.

Let op: Alle foto's kunnen voor social media en marketing gebruikt worden, wil je dit niet? Geef het even aan en ze zullen niet gebruikt worden!

Heb jij interesse in een newborn shoot? Let's connect!

Menu