Menu

Sittershoot

Sittershoot in omgeving Alkmaar/Hoorn/Amsterdam fotograaf Noord-Holland

Het eerste lachje, spelen met de voetjes of handjes, lekker omrollen en echt contact.

 

Alles in de wereld van een baby is bijzonder en na een jaar vraag je je al af hoe het kan dat die kleine mini nu al zoveel heeft geleerd en enorm is gegroeid. Je krijgt steeds meer mijlpalen en dat is nu precies waarom het ook leuk is om later in het eerste jaar een baby fotoshoot te laten maken.

 

Dat lieve lachje is priceless en de humor die ze hebben onbeschrijflijk. Na 3 maanden kun je al een echt karaktertje bij je kleintje ontdekken en dat karaktertje en de foto's die je hiervan krijgt tijdens een babyshoot zijn misschien bijna nog wel leuker!

sittershoot babyfotografie fotograaf noord-holland

 

Baby/sitter shoot in

Noord-Holland

 

lijn trouwfotografie alkmaar

 

Het is ontzettend leuk om een babyshoot te doen vanaf 3 maanden, je baby is al wat groter, kan lekker lachen en is al lekker met jou bezig en kruipt nog niet alle kanten op. Een sittershoot wordt vaak iets later tussen de 7 en 10 maanden gedaan. Meestal kan je baby dan alweer zelfstandig zitten en ook dat is een ontzettend bijzonder moment!

 

Bij een oudere baby staat lol centraal. Als babyfotograaf Noord-Holland doe ik mijn best om een lach uit die kleintjes te toveren, maar laat ik ook vooral de ouders daarin mee gaan. Ook deze shoots voer ik bij jullie thuis uit op het grote bed of een mooie rustige plek met veel licht in huis, maar soms kan deze shoot ook buiten plaats vinden, natuurlijk mag je als ouders ook met jullie blije baby op de foto, alleen maar leuk!

 

Als babyfotograaf kom ik bij jullie thuis en werk ik voornamelijk in omgeving Noord-Holland Alkmaar/Hoorn, maar voor een leuke baby shoot reis ik ook graag naar andere plaatsen.

 

Babyfotografie

 

 

Ben je benieuwd naar meer foto's of fijne tips van een baby shoot in Noord-Holland? Neem een kijkje op de blog van babyfotograaf Noord-Holland

Kosten baby shoot

SMALL

lijn trouwfotografie alkmaar

 

5 high res. foto's

Alleen baby

 

Meer bij te bestellen.

Prijs: 175 euro

MIDDLE

lijn trouwfotografie alkmaar

15 high res. foto's

incl. 1 afdruk op 20x30cm

incl. ouders en evt. broertjes/zusjes.

 

Meer bij te bestellen.

Prijs: 250 euro

LARGE

lijn trouwfotografie alkmaar

25 high res. foto's

incl. 1 afdruk op 20x30cm

1 linnen minialbum

incl. ouders en evt. broertjes/zusjes.


Meer bij te bestellen.

Prijs: 300 euro

BABY FOTOSHOOT BROCHURE

lijn trouwfotografie alkmaar

Vaak hoor ik als babyfotograaf Noord-Holland dat als ze een newborn shoot niet binnen een paar weken hebben ingepland moeders het idee hebben dat ze de boot hebben gemist, maar dit is echt niet waar! Een baby fotoshoot is net zo leuk, misschien zelfs nog wel leuker! Doe dus een leuke babyshoot, een sittershoot of een shoot op een mooie buitenlocatie. Ben jij op zoek naar een babyfotograaf voor jouw baby? Ik leg je baby graag vast! Soms is het echter lastig om een keuze tussen alle fotografen te maken dus je kunt altijd eerst vrijblijvend een brochure aanvragen met meer informatie zodat je alvast meer kunt lezen over mijn stijl en werkwijze.

Trouwfotograaf Noord-Holland

Ben je na het bekijken van de voorbeelden van trouwfoto's enthousiast geworden en wil je meer weten of een vrijblijvend gesprek aanvragen