Menu

Trouwfotograaf Noord-Holland en andere provincies

Lichte, romantische foto's met oog voor detail

Yay, jullie gaan trouwen! Als trouwfotograaf uit Noord-Holland, dromer en iemand die gelooft in echte liefde ben ik gek op bruiloften en de verhalen die achter koppels schuilen. Het is voor mij een eer om jullie trouwfotograaf te mogen zijn en jullie verhaal te mogen vastleggen.

 

Herinneringen voor later te creëren, momenten zoals hoe opa een traantje wegpinkt of hoe je wordt weggeven door je vader of moeder kun je door middel van de mooiste beelden weer voor je halen. Dat is dus precies wat ik als bruidsfotograaf op een ongedwongen en ontspannen manier zo graag vastleg. Jullie dag: vol liefde, emoties en plezier en met al jullie dierbaren om jullie heen.

 

 

Bekend van o.a.: The Perfect Wedding.nl • Zankyou

TROUWFOTOGRAAF

NOORD-HOLLAND

lijn trouwfotografie alkmaar

Romantisch, licht, spontaan en sfeervol dat is hoe je mijn stijl kunt omschrijven. Daarnaast heb ik oog voor detail en vind ik het als trouwfotograaf ontzettend belangrijk om emoties vast te leggen. Ik vind het echt speciaal en ontzettend mooi als ik als trouwfotograaf Noord-Holland aanwezig mag zijn op zo'n intiem moment als jullie trouwdag.

 

Tijdens een bruiloft wil ik als trouwfotograaf Noord-Holland dan ook een prettige aanwezigheid op de achtergrond zijn. Ik creëer de mooiste spontane beelden door het geven van kleine opdrachtjes en door gewoon gezellig met jullie te praten en om geen enkel moment te missen heb ik indien gewenst beschikking tot een (gratis) second shooter. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel ik je graag nog veel meer. Dit gesprek kan plaatsvinden in Alkmaar of Hoorn of bij jullie thuis in Noord-Holland.

 

Als trouwfotograaf Noord-Holland ben ik gevestigd in regio Hoorn/Alkmaar Noord-Holland, maar reis ik voor mijn bruiloften ook door heel Nederland en Europa.

 

bruidsfotograaf hoorn noord holland bloemen

Trouwfotografie

voorbeeldpakket

6 UUR BRUIDSFOTOGRAFIE

lijn trouwfotografie alkmaar

 

+ Minimaal 400 high res. foto's
+ Geleverd op mooie USB stick
+ Mooi mini album 15x15cm
+ Second shooter*
+ Informatiepakket

 

Prijs: 995 euro**

 

* indien gewenst en beschikbaar
** incl. BTW en reiskosten t/m 250km

voorbeeldpakket

10 UUR BRUIDSFOTOGRAFIE

lijn trouwfotografie alkmaar

 

+ Minimaal 600 high res. foto's
+ Geleverd op mooie USB stick
+ Luxe album 20x20cm
+ Second shooter*
+ Informatiepakket

 

Prijs: 1495 euro**

 

* indien gewenst en beschikbaar
** incl. BTW en reiskosten t/m 250km

GRATIS TROUWBROCHURE

lijn trouwfotografie alkmaar

Als je je moet oriënteren op een bruidsfotograaf is het soms lastig om een keuze te maken. Als je gaat trouwen in 2020/2021 kun je nu de gratis trouwbrochure aanvragen waarin je meer informatie kunt vinden over mijn trouwfotografie, stijl en werkwijze.

 

brochure trouwfotografie noord Holland

LIEVE WOORDEN

Trouwfotograaf Noord-Holland

text