Trouwfotograaf Noord-Holland en andere provincies

Romantische tijdloze beelden met oog voor detail

Als trouwfotograaf uit Noord-Holland, dromer en iemand die gelooft in echte liefde ben ik gek op bruiloften en de verhalen die achter de verschillende koppels schuilen. De liefde en emoties die overheersen op een bruiloft vind ik prachtig om te zien, elk verhaal is anders en heeft iets moois. Dat is wat ik op een ongedwongen en ontspannen manier zo graag vastleg. Jullie dag, vol liefde en plezier en met al jullie dierbaren om jullie heen. 

Het is voor mij echt een eer om jullie trouwfotograaf te mogen zijn en jullie verhaal te mogen vastleggen. Herinneringen voor later te creëren zodat jullie die op elk moment terug kunnen kijken. Momenten zoals hoe opa een traantje wegpinkt of hoe je wordt weggeven door je vader of moeder kun je door middel van de mooiste beelden weer voor je halen. Hierdoor zul je niets van jullie trouwdag te vergeten. 

trouwfotografie Noord-Holland

Vraag nu snel de brochure aan
en ontvang meer informatie!

Portfolio trouwfotografie

Trouwfotograaf Noord-Holland

Romantisch, licht, spontaan en sfeervol dat is hoe je mijn stijl kunt omschrijven. Daarnaast heb ik oog voor detail en vind ik het als trouwfotograaf ontzettend belangrijk om emoties vast te leggen.

Jullie liefde voor elkaar, jullie getuiges en gasten, iedereen speelt een belangrijke rol om het verhaal van jullie bruiloft compleet te maken. Ik fotografeer omdat ik herinneringen wil vastleggen voor altijd zodat de foto's jouw herinneringen kunnen versterken. Een bruiloft is voor iedereen een bijzondere dag en dat is dan ook de reden dat je vanaf 4 uur trouwfotografie een mini album cadeau krijgt.

Hoe ga ik te werk?

Tijdens een bruiloft wil ik als trouwfotograaf een prettige aanwezigheid op de achtergrond zijn. Ik creeer de mooiste spontane beelden door het geven van kleine opdrachtjes en door gewoon gezellig met jullie te praten. Jullie moeten je bij mij op jullie gemak voelen en daarom plannen wij van tevoren een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Ik vind het leuk om jullie verhaal te horen en kennis met jullie te maken! Dit gesprek kan plaatsvinden in Alkmaar, Hoorn, Amsterdam of binnen 50km vanuit Opperdoes.

Om geen enkel moment te missen heb ik indien gewenst beschikking tot een (gratis) second shooter. Dit is bijvoorbeeld handig tijdens de aankleding en de ceremonie en voor het vastleggen van de gasten. Als trouwfotograaf Noord-Holland ben ik gevestigd in regio Hoorn/Alkmaar, maar reis ik voor mijn bruiloften ook door heel Nederland en daarbuiten.

Investering trouwfotografie

Prijzen beginnen al vanaf 750 euro voor 4 uur bruidsfotografie en omdat ik vind dat iedereen een album verdient krijg je van mij een minialbum cadeau. De foto's krijg je verder digitaal geleverd op hoge resolutie en op een luxe USB stick. 

Natuurlijk informeer ik je graag meer. Je kunt mij vrijblijvend mailen op robin@polderman-photography.com

6 uur bruidsfotografie

+ Minimaal 250 high res. foto's
+ Geleverd op mooie USB stick
+ Prachtig mini album
+ Second shooter*

Prijs: 950 euro**

* indien gewenst en beschikbaar
** incl. BTW en reiskosten t/m 250km

8 uur bruidsfotografie

+ Minimaal 300 high res. foto's
+ Geleverd op mooie USB stick
+ Prachtig mini album
+ Second shooter*

Prijs: 1150 euro**

*indien gewenst en beschikbaar
**incl. BTW en reiskosten t/m 250km

10 uur bruidsfotografie

+ Minimaal 350 high res. foto's
+ Geleverd op mooie USB stick
+ Prachtig mini album
+ Second shooter*

Prijs: 1350 euro**

* indien gewenst en beschikbaar
** incl. BTW en reiskosten t/m 250km

Voor een op maat gemaakte offerte met een ander aantal uren trouwfotografie, de brochure of een groter,luxer fotoalbum kun je mij mailen op robin@polderman-photography.com 

Recente trouwfotografie

Ben je benieuwd naar meer bruiloften van een hele dag? Neem een kijkje op de blog van trouwfotograaf Noord-Holland

Wil jij graag meer weten over trouwfotografie? Let's connect!

Menu