Trouwfotograaf Noord-Holland en andere provincies

Romantische tijdloze beelden met oog voor detail

Als trouwfotograaf uit Noord-Holland, dromer en iemand die gelooft in echte liefde ben ik gek op bruiloften en de verhalen die achter de verschillende koppels schuilen. De liefde en emoties die overheersen op een bruiloft vind ik prachtig om te zien, dat is wat ik op een ongedwongen en ontspannen manier zo graag vastleg. Jullie dag, vol liefde en plezier en met al jullie dierbaren om jullie heen. 

Het is voor mij echt een eer om jullie trouwfotograaf te mogen zijn en jullie verhaal te mogen vastleggen. Herinneringen voor later te creëren zodat jullie die op elk moment terug kunnen kijken. Momenten zoals hoe opa een traantje wegpinkt of hoe je wordt weggeven door je vader of moeder kun je door middel van de mooiste beelden weer voor je halen. Hierdoor zul je niets van jullie trouwdag te vergeten. 

trouwfotografie Noord-Holland

Trouwfotograaf Noord-Holland

Romantisch, licht, spontaan en sfeervol dat is hoe je mijn stijl kunt omschrijven. Daarnaast heb ik oog voor detail en vind ik het als trouwfotograaf ontzettend belangrijk om emoties vast te leggen.

Tijdens een bruiloft wil ik als trouwfotograaf Noord-Holland een prettige aanwezigheid op de achtergrond zijn. Ik creëer de mooiste spontane beelden door het geven van kleine opdrachtjes en door gewoon gezellig met jullie te praten en om geen enkel moment te missen heb ik indien gewenst beschikking tot een (gratis) second shooter. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel ik je graag nog veel meer. Dit gesprek kan plaatsvinden in Alkmaar of Hoorn of bij jullie thuis in Noord-Holland.

Als trouwfotograaf Noord-Holland ben ik gevestigd in regio Hoorn/Alkmaar Noord-Holland, maar reis ik voor mijn bruiloften ook door heel Nederland en Europa.

Trouwfotograaf Noord-Holland Alkmaar Hoorn stad

6 uur bruidsfotografie

+ Minimaal 400 high res. foto's
+ Geleverd op mooie USB stick
+ Mooi mini album 15x15cm 
+ Second shooter*
+ Informatiepakket

Prijs: 950 euro**

* indien gewenst en beschikbaar
** incl. BTW en reiskosten t/m 250km

10 uur bruidsfotografie

+ Minimaal 600 high res. foto's
+ Geleverd op mooie USB stick
+ Fineart linnen album 20x20cm
+ Second shooter*
+ Informatiepakket

Prijs: 1350 euro**

* indien gewenst en beschikbaar
** incl. BTW en reiskosten t/m 250km

Portfolio trouwfotografie

Ben je benieuwd naar meer bruiloften van een hele dag? Neem een kijkje op de blog van trouwfotograaf Noord-Holland

Wil jij graag meer weten over trouwfotografie? 

Menu