Menu

Trouwfotograaf Noord-Holland en andere provincies

Lichte, romantische foto's met oog voor detail

Yay, jullie gaan trouwen! Als trouwfotograaf uit Noord-Holland, dromer en iemand die gelooft in echte liefde ben ik gek op bruiloften en de verhalen die achter koppels schuilen. Bruiloften in Alkmaar, Hoorn, Amsterdam, op het strand of een prachtig landhuis aan de andere kant van het land, het is voor mij een eer om als trouwfotograaf aanwezig te mogen zijn.

 

Herinneringen voor later te creëren, momenten zoals hoe opa een traantje wegpinkt of hoe je wordt weggeven door je vader of moeder kun je door middel van de mooiste beelden weer voor je halen. Dat is dus precies wat ik als bruidsfotograaf Noord-Holland op een ongedwongen en ontspannen manier zo graag vastleg. Jullie trouwdag: vol liefde, emoties en plezier en met al jullie dierbaren om jullie heen.

 

 

Bekend van o.a.: The Perfect Wedding.nl • Zankyou

Trouwfotografie

voorbeeldpakket in 2022

6 UUR BRUIDSFOTOGRAFIE

lijn trouwfotografie alkmaar

 

+ Minimaal 300 high res. foto's
+ Geleverd op mooie USB stick
+ Mooi mini album 15x15cm

+ Informatiepakket

 

Prijs: 1195 euro*

 


* incl. BTW en reiskosten.

voorbeeldpakket in 2022

10 UUR BRUIDSFOTOGRAFIE

lijn trouwfotografie alkmaar

 

+ Minimaal 600 high res. foto's
+ Geleverd op mooie USB stick
+ Luxe album 20x20cm
+ Second shooter
+ Informatiepakket

 

Prijs: 1749 euro*

 


* incl. BTW en reiskosten.

TROUWFOTOGRAAF

NOORD-HOLLAND

lijn trouwfotografie alkmaar

Romantisch, licht, spontaan en sfeervol dat is hoe je mijn stijl kunt omschrijven. Daarnaast heb ik oog voor detail en vind ik het als trouwfotograaf ontzettend belangrijk om emoties vast te leggen. Ik vind het echt speciaal en ontzettend mooi als ik als trouwfotograaf Noord-Holland aanwezig mag zijn op een intiem moment zoals jullie trouwdag.

 

Tijdens een bruiloft wil ik als trouwfotograaf Noord-Holland dan ook een prettige aanwezigheid op de achtergrond zijn. Ik creëer de mooiste spontane beelden door het geven van kleine opdrachtjes en door gewoon gezellig met jullie te praten en om geen enkel moment te missen heb ik indien gewenst beschikking tot een second shooter. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel ik je graag nog veel meer. Dit gesprek kan plaatsvinden in Alkmaar, Hoorn, bij jullie thuis in Noord-Holland of bijvoorbeeld via Skype.

 

Als trouwfotograaf Noord-Holland ben ik gevestigd in regio Hoorn/Alkmaar Noord-Holland, maar reis ik voor mijn bruiloften ook door heel Nederland en Europa.

 

bruidsfotograaf hoorn noord holland bloemen

LIEVE WOORDEN

GRATIS TROUWBROCHURE

lijn trouwfotografie alkmaar

Als je je moet oriënteren op een bruidsfotograaf is het soms lastig om een keuze te maken. Als je gaat trouwen in 2022 of 2023 kun je nu de gratis trouwbrochure aanvragen waarin je meer informatie kunt vinden over mijn trouwfotografie, stijl en werkwijze.

 

brochure trouwfotografie noord Holland

ThePerfectWedding.nl -trouwfotograaf Noord-Holland

Robin Polderman Fotografie 9.7 out of 18 reviews

Trouwfotograaf Noord-Holland

text