Romantische tijdloze beelden met oog voor detail

Als trouwfotograaf, dromer en iemand die gelooft in echte liefde ben ik uiteraard gek op bruiloften en de verhalen die achter de verschillende koppels schuilen. De liefde en emoties die overheersen op een bruiloft vind ik prachtig om te zien en elk verhaal is anders en heeft iets moois.

Het is voor mij altijd een eer om jullie verhaal te mogen vastleggen. Herinneringen voor later te creëren zodat jullie die op elk moment terug kunnen kijken, je alles weer voor je kunt halen en het nooit hoeft te vergeten.

trouwfotografie

Bruidsfotografie

Romantisch, licht, spontaan en sfeervol dat is hoe je mijn stijl kunt omschrijven. Daarnaast heb ik oog voor detail en vind ik het als trouwfotograaf ontzettend belangrijk om emoties vast te leggen.

De liefde voor elkaar, jullie getuiges en gasten, het speelt allemaal een belangrijke rol om het verhaal van jullie dag compleet te maken. Ik fotografeer omdat ik herinneringen wil vastleggen voor altijd, dat is dan ook de reden dat je vanaf 4 uur trouwfotografie een mini album cadeau krijgt.

Hoe ga ik te werk?

Tijdens een bruiloft wil ik als trouwfotograaf een prettige aanwezigheid op de achtergrond zijn. Jullie moeten je bij mij op jullie gemak voelen en daarom plannen wij van tevoren een kennismakingsgesprek in. Ik vind het leuk om jullie verhaal te kennen en kennis met jullie te maken!

Om geen enkel moment te missen heb ik beschikking tot een (gratis) second shooter. Dit is bijvoorbeeld handig tijdens de aankleding en de ceremonie, maar ook voor het vastleggen van de gasten. Als bruidsfotograaf reis ik graag door heel Nederland en daarbuiten.

Investering

Prijzen beginnen al vanaf 750 euro voor 4 uur bruidsfotografie inclusief mini album. De foto's krijg je digitaal geleverd op hoge resolutie zonder logo en op een luxe USB stick. Ben je benieuwd wat je nog meer krijgt voor deze prijs? Vraag dan een offerte aan.

Verder zijn er ook nog een paar prachtige luxe albums waar je uit kunt kiezen. Hierover informeer ik je graag meer. Je kunt mij vrijblijvend mailen op robin@polderman-photography.com

4 uur fotografie

+ Minimaal 200 high res. foto's
+ Geleverd op mooie USB stick
+ Prachtig mini album

Prijs: 750 euro*


*incl. BTW en reiskosten t/m 250km

6 uur fotografie

+ Minimaal 250 high res. foto's
+ Geleverd op mooie USB stick
+ Prachtig mini album
+ Second shooter*

Prijs: 950 euro**

* indien gewenst en beschikbaar
** incl. BTW en reiskosten t/m 250km

8 uur fotografie

+ Minimaal 300 high res. foto's
+ Geleverd op mooie USB stick
+ Prachtig mini album
+ Second shooter*

Prijs: 1150 euro**

*indien gewenst en beschikbaar
**incl. BTW en reiskosten t/m 250km

10 uur fotografie

+ Minimaal 350 high res. foto's
+ Geleverd op mooie USB stick
+ Prachtig mini album
+ Second shooter*

Prijs: 1350 euro**

* indien gewenst en beschikbaar
** incl. BTW en reiskosten t/m 250km

Boek je in de maanden januari of februari? Dan ontvang je nu 75 euro korting!

Voor een op maat gemaakte offerte met een ander aantal uren of bijvoorbeeld een groter en luxer fotoalbum kun je mij mailen op robin@polderman-photography.com 

Prijzen vanaf 14-01-19, daarvoor een gesprek of offerte aangevraagd? Dan gelden de oude prijzen.

Menu