Menu

Zwangerschapsshoot Noord-Holland

Lichte lifestylefotografie, buiten of lekker bij jullie thuis.

Er groeit iets prachtigs in je buik, een kindje waar je zo ontzettend veel van gaat houden en hoe bijzonder dat die in jouw buik mag groeien Met een zwangerschapsshoot leg je dit voor altijd vast. Als zwangerschapsfotograaf leg ik jouw zwangerschap in Noord-Holland graag vast, want aAls geen ander weet ik hoe snel je deze tijd weer vergeet en dat terwijl het toch echt wel heel bijzonder is!

 

 

zwangerschapsfotografie

 

 

Ben je benieuwd naar meer foto's van een zwangerschapsshoot in Noord-Holland? Neem een kijkje op de blog van zwangerschapsfotograaf Noord-Holland

Zwangerschapsshoot Noord-Holland

Licht, spontaan en een tikkeltje romantisch is hoe je mijn stijl kunt omschrijven. Als fotograaf leg ik jullie zwangerschap graag vast op een prachtige locatie. Denk aan de duinen en het strand, een mooi bos of misschien juist wel lekker thuis. Ik ga jullie liefde voor elkaar en voor jullie ongeboren kindje vast leggen. Eventuele broertjes en zusjes spelen natuurlijk ook een grote rol en ik vind het superleuk als die ook mee komen. We richten de shoot in op jullie manier.

Als zwangerschapsfotograaf Noord-Holland ben ik gevestigd in omgeving Hoorn/Alkmaar, maar reis ook graag door de rest van Noord-Holland en verder.

 

Combishoot zwangerschap & newborn

Ik ben gek op al die kleine teentjes en vingertjes en ik vind het echt ontzettend bijzonder als ik een newborn voor iemand mag vastleggen. Het allerleukste is toch wel als ik ook de zwangerschap vast mag leggen. Zo zijn jullie al helemaal aan mij gewend en ontvangen jullie in dezelfde stijl foto's.

In het minialbum dat je bij de newborn shoot zult ontvangen zullen dan ook zwangerschapsfoto's verwerkt worden van onze zwangerschapsshoot.

 

Natuurlijk informeer ik je graag meer. Je kunt mij vrijblijvend mailen op robin@polderman-photography.com

zwangerschapsfotograaf alkmaar noord holland strand

Kosten zwangerschapsshoot

SMALL

lijn trouwfotografie alkmaar

5 high res. foto's

 

 

Meer bij te bestellen.

Prijs: 170 euro

MIDDLE

lijn trouwfotografie alkmaar

15 high res. foto's

incl. 1 afdruk op 20x30cm

 

Meer bij te bestellen.

Prijs: 235 euro

LARGE

lijn trouwfotografie alkmaar

25 high res. foto's

incl. 1 afdruk op 20x30cm

1 linnen minialbum


Meer bij te bestellen.

Prijs: 275 euro

Voorbeeldprijs Combishoot zwangerschap & newborn

MEDIUM;


+ 10 high res newborn foto's en

10 high res. zwangerschap foto's
+ incl. 2 afdrukken op 20x30cm

Totaalprijs: 395 euro

 

Newbornfoto's bekijken?

Ga naar mijn portfolio

Heb jij interesse in een zwangerschapsshoot? Let's connect!

 

Bedankt voor je bericht! Je kunt binnen een 24 uur een antwoord van mij verwachten. (check ook even je spam als je niets hebt ontvangen!)Helaas is er iets fout gegaan, probeer het nog een keer of stuur een mailtje naar: robin@polderman-photography.com

 

 

Mijn werkgebied voor een zwangerschapsshoot ligt voornamelijk rond Alkmaar en Hoorn Noord-Holland, maar laat je hierdoor niet tegenhouden, ik reis graag verder dan dat.

Wanna sayhello

robin@polderman-photography.com

Follow me onsocial media
Robin Polderman Fotografie is een trouwfotograaf uit Noord-Holland en verder gespecialeerd in newborn shoots, zwangerschap, loveshoots, babyfotografie, dierenfotografie en gezinsfotografie. Ik ben werkzaam vanuit Noord-Holland omgeving Hoorn, Alkmaar Amsterdam, Zuid-Holland, Utrecht, Friesland, maar ook in alle andere provincies/steden en destination weddings zoals Belgie. Spanje, Italie, Frankrijk.

Zwangerschapsshoot Noord-Holland